2777
2789

طوری که دیگه بیاید توچشم 

همه دوست دارن ازشون تعریف بشه 

منم همینطور شماهم همینطور 

اما اینکه آدم همش رو زبونا باشه هر دفعه بگن من دوست ندارم 

تعریف از خودم نمیکنم از نظر ظاهر و قد و بالا خداروشکر خوب هستم موها کلا هر جایی میرم حتی غریبه ها بار اول منو میبنن تعریف میکنن حتما ازم تعریف میکنن 

ماشالا هوش بالایی خدارو شکر دارم مثلا زنداییم با چشمای گرد و از حسادت چند بار تیکه انداخته که داییم گفت حتما این دختر بمیره که ولش کنی و خندید چون دید که خیلی تیکه میندازه 

من که واقعا اذیتم دیگه 

اصلا نخواستم تعریف کنن چون یجور با حرص و حسادت خاصی میگن 

غریبه ها نه ها 

فامیل بخدا فامیل 

خالم گفت عمرا توآلزایمر بگیری 

حالا من یجوری شدم که در لحظه یه سری چیزا یادم میره 

اصلا چندبار تو کلاسا مختلف که رفتم گیج زدم 

طرف گفت تو حافظت مثل ماهی میمونه و کلی خندیدن کل کلاس

حالم بده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

وقتی فامبلتو دیدی ایه الکرسی بخون زباد تو چشمشون نباش

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول پیرزنها ٫٫دنیای خرابی گرفته٫٫ چشم ذخم ادم رو نابود میکنه از هستی ساقط ، با خودت حرز امام جواد ...

😔😔یجوری اسمم افتاده سرزبونا

چه فامیل پدری چه مادری 

خالم پشت سرم گفته مثل کامیپوتر میمونه

اون شب دختر عممم میگفت تو کل فامیل پشت سرت میگن 

تو خیلی باهوشی خیلی حالیته و میفهمی بااینکه پدر مادرش طلاق گرفتن میدونه چیکار کنه و کلی حرف دیگه 

من اصلا یه حالی شدم چون فقط خودم میدونم چجوری حال روحیم افتضاحه و چجوری همه چیزو فراموش میکنم و چجوری تو تنهاییا سر میکنم

یجوری خوردم زمین و پیشرفت نکردم تا چندسال که خدامیدونه

یجور انگار فراموش میکنم که نگو

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چهارقل بخون. زیادم تو چشمشون نباشه چشم زخم ریشه ادمو خشک میکنه

چه فامیل پدری چه مادری 

تو خیلی باهوشی خیلی حالیته و میفهمی بااینکه پدر مادرش طلاق گرفتن میدونه چیکار کنه و کلی حرف دیگه 

من اصلا یه حالی شدم چون فقط خودم میدونم چجوری حال روحیم افتضاحه و چجوری همه چیزو فراموش میکنم و چجوری تو تنهاییا سر میکنم

وقتی فامبلتو دیدی ایه الکرسی بخون زباد تو چشمشون نباش

چه فامیل پدری چه مادری 

😔😔یجوری اسمم افتاده سرزبوناچه فامیل پدری چه مادری خالم پشت سرم گفته مثل کامیپوتر میمونهاون شب دختر ...

توجه نکن بهشون 

از خودتم تعریف نکن پیش کسی. 

تمرکزتو رو زندگی و موفقیت های خودت بذار نذار با کاراشون آسیب ببینی و مسیر زندگیتو اشتباه طی کنی

😔😔یجوری اسمم افتاده سرزبوناچه فامیل پدری چه مادری خالم پشت سرم گفته مثل کامیپوتر میمونهاون شب دختر ...

متوجه هستم چی میگی ولی چشم مردم بخاطر حسادت به گفته خدا تو قران میخواستن با چشم زخم پیامبر رو بکشن ! احتیاط کن نرو نیا تو چشم نباش الکی الکی نابودت کنن