2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست
من که نمیخرم الان آیینه کنسول مده که روش شمعدون و وسایل تزئینی میزارن بهتر از بوفه هم هست که کریستال ...

من آینه کنسولم خریدم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم بوفه نخری بهتره خود بوفه ک هیچی واسه وسایل توش جیباتون قشنگگگگگگ تمیییز میشه

اره والا وسایل توش گرون تر از خودش درمیاد

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بوفه از نظر من قدیمی شده. اگه دوست داری بخر بجاش استند گل بذارید یا یه آباژور شیک  یا کنسول ...

کنسولم دوس ندارم، بوفه ام دوس ندارم 😂کلا حس میکنم اینا اضافس برای لونه های 70 متری حالا 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بوفه خیلی چیز مضخرفیه متنفرم وقتی میخوام تمیز کنم انقدر فحش میدم اه اه اه اههههه 

اوه ب لیست بدی هاش تمیز کردنشم اضافه شد🤣

نوچ همون کتابخونه بزن خعلیم خوبه😄

پیش ب سوی زدن مخ مامی😂😂

به نظر من نه نیست اخه واقعا نه فایده ای داره و اینکه خیلی قدیمی شده  و خرج الکیه

درسته درسته

من ۳سال پیش عروسی کردم ولی جهازمو ۵سال پیش خریدم.اون موقه پایه کوتاه زیاد مد نبود.بلند خریدم رنگشم س ...

خیلی گرون شدن این جدیدا، آدم دلش برا پدر مادرش میسوزه، از قدیمی هاعم ک خب نمیشه بر داشت. موندم والا 

منم نمیخام بوفه بخرم ولی مامانم میگ بخر

دقیقا مامان منم میگه بخر😂هر روشی بلد شدی مخشو بزنی ب منم یاد بده

اگه پذیراییتون کوچیکه اصلا نخر چون واقعا بدرد نخوره اونم تو این گرونی واقعا سخته چیزای اضافه نخر واسه حرف مردم یه مدت بگذره همشون دلتو میزنه یا میندازیشون دور یا میزاری انباری من خودم اینجور بودم 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
منظور از بوفه همون ویترینه؟ٍ!

ام اره