nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست خب خب خانوما بوفه بخرم یا نه؟ اگ خریدم مینی بخرم یا بزرگ؟ تو بوفه ای چی قشنگه؟ همشون خدا تومنن😂خدایی اون روز تو اصفهان قیمت کردم تیکه ای دوتومن بود😂کمرم شکست. درمورد وسایل تزیینی و مدل ساعتم نظر بدین. بوس بهتون ❤️ آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1397/09/08 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minagooli عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1638 چ چیزی مثلا؟ ب نظر من دلتو نمیزنه...اگه خودت داری بخر من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
fatima137475 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5520 من که نمیخرم الان آیینه کنسول مده که روش شمعدون و وسایل تزئینی میزارن بهتر از بوفه هم هست که کریستال ... من آینه کنسولم خریدم ۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
noghreh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2812 طرح نقره بخر همون نقره نما من برا دخترم دادم ساختن 9تا تیکه 850000
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 ب نظرم بوفه نخری بهتره خود بوفه ک هیچی واسه وسایل توش جیباتون قشنگگگگگگ تمیییز میشه اره والا وسایل توش گرون تر از خودش درمیاد آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 بوفه از نظر من قدیمی شده. اگه دوست داری بخر بجاش استند گل بذارید یا یه آباژور شیک یا کنسول ... کنسولم دوس ندارم، بوفه ام دوس ندارم 😂کلا حس میکنم اینا اضافس برای لونه های 70 متری حالا آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 بوفه خیلی چیز مضخرفیه متنفرم وقتی میخوام تمیز کنم انقدر فحش میدم اه اه اه اههههه اوه ب لیست بدی هاش تمیز کردنشم اضافه شد🤣 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
arvinam عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 5361 بنظرم بوفه قشنگه مینی که خیلی خوبه البته جدیدش ساعتم باید ببینی خونم مدرن یا سلطنتی که همون سبک بخری 🍉🎄🎃
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 نوچ همون کتابخونه بزن خعلیم خوبه😄 پیش ب سوی زدن مخ مامی😂😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26249 هیچوقت بوفه رو نتونستم درک کنم!بوفه دیگه مد نیست کنسول بخر شیک تره بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 به نظر من نه نیست اخه واقعا نه فایده ای داره و اینکه خیلی قدیمی شده و خرج الکیه درسته درسته آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 من ۳سال پیش عروسی کردم ولی جهازمو ۵سال پیش خریدم.اون موقه پایه کوتاه زیاد مد نبود.بلند خریدم رنگشم س ... خیلی گرون شدن این جدیدا، آدم دلش برا پدر مادرش میسوزه، از قدیمی هاعم ک خب نمیشه بر داشت. موندم والا آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 منم نمیخام بوفه بخرم ولی مامانم میگ بخر دقیقا مامان منم میگه بخر😂هر روشی بلد شدی مخشو بزنی ب منم یاد بده آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
لیلا1367 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4373 اگه پذیراییتون کوچیکه اصلا نخر چون واقعا بدرد نخوره اونم تو این گرونی واقعا سخته چیزای اضافه نخر واسه حرف مردم یه مدت بگذره همشون دلتو میزنه یا میندازیشون دور یا میزاری انباری من خودم اینجور بودم ای حال نا معلوم آروم باش آروم
ریمااااااااااا عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5334 منم نمیخام بوفه بخرم ولی مامانم میگ بخر نخر به جاش یه آباژور خوشگل بخر هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9600 منظور از بوفه همون ویترینه؟ٍ! ام اره آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍