2777
2789
عنوان

نمیخام انقد قانع باشم و صبور

145 بازدید | 14 پست

تعریف نباشه ولی تو کل فامیل همش حرف از صبور بودن و قانع بودن من هست تو هر موضوعی ولی گاهی دلم نمیخواد اینجوری باشم دخترایی هستن که به زور میگیرن از خانوادشون ولی من نه دادن میگیرم ندادن نمیگیرم البته چون خانوادم اخلاقم رو میدونن خیلی هوامو دارن ولی بازم یکم اذیت میشم دختر داریم تو فامیل به زور میگیره بهترین ها رو میگیره برای خودش ولی من نه گاهی که دوتا چیز میخام همزمان با خودم میگم یکیو نگیرم شاید خانوادم نتونن ولی خداروشکر هر دوش برام جور میشه بدون اینکه خودم با اصرار بخوام 

کسی مثل من هست؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق اوضاع مالی شون‌انتظار داشته باش

اونا هم وظیفه شونه خواسته های تورو طبق بودجه شون‌مهیا کنن

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

طبق اوضاع مالی شون‌انتظار داشته باشاونا هم وظیفه شونه خواسته های تورو طبق بودجه شون‌مهیا کنن

من کلا نمیتونم زور بگم یا لج کنم فلان چیز رو میخام بهشون میگم اگه گفتن میتونیم مهیا کنیم خب اوکیه اگه نتونن خب منم گیر نمیدم قهر نمیکنم 

منم همینم ولی واقعا بعضی جاها فشار میاره همه میگن این انتظاری نداره 

یا مثلا صبوری من خیلی صبورم خیلی چند وقت پیش که برادزادمو از دست دادم از درون متلاشی بودم ولی هر کی میدید یا زنگ میزد میگفت تو صبور تری حواست باشه و وقتی که همه گریه میکردن و خودشون سبک میکردن من به بقیه می‌رسیدم که حالشون بهتر بشه و خودم بغضم تو گلوم همیشه خفه شد الان هر روز بی صدا اشک میریزم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
قانع و صبور در حد متعارف خوبه،،، خیلی که قانع باشی خودتو سرکوب کنید فک نکنم خوب باشه

خداروشکر که خانوادم اینکارو نکردن و سواستفاده نکردن ولی میدونم ازدواج کنم سواستفاده میشه و هیچ کس مثل خانوادم نمیشه

من کلا نمیتونم زور بگم یا لج کنم فلان چیز رو میخام بهشون میگم اگه گفتن میتونیم مهیا کنیم خب اوکیه اگ ...

عزیزم شما عاقل و بالغی چون پدر مادر داشته باشن که نه نمیگن به بچشون 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم همینم ولی واقعا بعضی جاها فشار میاره همه میگن این انتظاری نداره یا مثلا صبوری من خیلی صبورم خیلی ...

الهی خدا رحمت کنه

به منم همینو میگن روز تولدم باند کوچیک بود برا اهنگ زن داداشم گفت چه صبوری که به این قناعت کردی اگه من بودم قهر میکردم میرفتن یه بزرگتر پیدا میکردن

عزیزم شما عاقل و بالغی چون پدر مادر داشته باشن که نه نمیگن به بچشون

بله درسته حتی گاهی دلم نمیاد ازشون دوتا چیز رو همزمان بخوام ولی خب خدا درست میکنه میبینم ک بدون هیچ زور و اصراری هر دو رو دارم 

ببین هر چیزی یه بهایی داره ، شما هم میتونی به زور و با دعوا از خانوادت بگیری یه چیزایی رو ، هر چند ظاهرا لازم نیست و میگی خودشون هوات رو دارن ، ولی این مدل آدما که خودخواهن و فقط به خودشون اهمیت میدن ، در کنار چیزایی که بدست میارن ، قطعا عشق و احترام خانوادشون رو تا حد زیادی از دست میدن . ممکنه از ترس آبرو یا به خاطر درگیر نشدن خواسته هاشون برآورده بشه ولی محبت قلبی بین اونا و خانواده قطعا کم میشه . شما میتونی با این موضوع کنار بیای ، مخصوصا توی خانواده خودت ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بله درسته حتی گاهی دلم نمیاد ازشون دوتا چیز رو همزمان بخوام ولی خب خدا درست میکنه میبینم ک بدون هیچ ...

خداروشکر عزیزدلم 

ببین هر چیزی یه بهایی داره ، شما هم میتونی به زور و با دعوا از خانوادت بگیری یه چیزایی رو ، هر چند ظ ...

اره با خانوادم مشکلی ندارم ولی نگران ایندم و ازدواجم هستم ک سواستفاده نشه ازم چون من خیلی شخصیت مظلومی دارم و بارها دلم شکسته از اطرافیانم