2777
2789
عنوان

جهیزیه

1407 بازدید | 137 پست

خب خب خانوما بوفه بخرم یا نه؟ 

اگ خریدم مینی بخرم یا بزرگ؟ 

تو بوفه ای چی قشنگه؟ همشون خدا تومنن😂خدایی اون روز تو اصفهان قیمت کردم تیکه ای دوتومن بود😂کمرم شکست. 

درمورد وسایل تزیینی و مدل ساعتم نظر بدین. 

بوس بهتون ❤️

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بوفه نخر

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوفه و کنسول خیلی قدیمی شدن 

به جاش استند گل بذارید یا یه کتابخونه شیک درست کنین کم هزینه ترم هست 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

من نخریدم بوفه ولی کنار سرویس چوب و کمدم یه حالت ویترین داره که شیرینی خوری و کریستال توش چیدم بعد اخه مشکلی که با بوفه دارم اینه که اگه مهمون بیاد هر چی توشه میاری بیرون یه کمد خالی میمونه یه گوشه ضایع س به نظرم

بوفه نخر

خب چی بخرم بجاش؟ اصن بوفه چرا نخرم؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

نه بوفه بخر نه تو بوفه ای نه مینی بوفه

چند سال بعد دلتو میزنه همشو میندازی دور😄😄

برای یه چیز دیگه هزینه کن

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
من خریدم خیلی دوس دارم

کی خریدی؟ از کدوما خریدی؟ توش چی چیدی؟ 

بوفه و کنسول خیلی قدیمی شدن  به جاش استند گل بذارید یا یه کتابخونه شیک درست کنین کم هزینه ترم ...

کتابخونه خیلی دوسدارم خودمم ولی میگما بوفه عروسانه تر نیس؟ 

خب چی بخرم بجاش؟ اصن بوفه چرا نخرم؟ 

بوفه از نظر من قدیمی شده.

اگه دوست داری بخر

بجاش استند گل بذارید یا یه آباژور شیک 

یا کنسول بخر

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
نه نخر ....خیلی گرون درمیاد برات من با اینکه ۱۲۰ تومن جهیزیه بردم بوفه نبردم .

اع قیمت اصن دستم نیس الان چن تومنه؟