2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 137 پست
کتابخونه خیلی دوسدارم خودمم ولی میگما بوفه عروسانه تر نیس؟ 

نوچ همون کتابخونه بزن خعلیم خوبه😄

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابخونه خیلی دوسدارم خودمم ولی میگما بوفه عروسانه تر نیس؟ 

به نظر من نه نیست اخه واقعا نه فایده ای داره و اینکه خیلی قدیمی شده  و خرج الکیه 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
کی خریدی؟ از کدوما خریدی؟ توش چی چیدی؟ 

من ۳سال پیش عروسی کردم ولی جهازمو ۵سال پیش خریدم.اون موقه پایه کوتاه زیاد مد نبود.بلند خریدم رنگشم سفیده.توشم آجیل خوریو شیرینی خوریو میوه خوریو شکلات خوری چیدم همونایی ک ۳،۴ یال پیش مد شده بود کناره هاش روارید کار شده بود.ولی الان پایه کوتاهو فلزی مده توشم باید یا وسایل برنجی بزاری با برنزی

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
من نخریدم بوفه ولی کنار سرویس چوب و کمدم یه حالت ویترین داره که شیرینی خوری و کریستال توش چیدم بعد ا ...

عه آره اینم هست، من بیشتر از خود بوفه مشکلم با وسایل توشه مثلا 600 تومن بدی ی ظرف یهو لیز بخوره بشکنه و پولت پر

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
نخر بابا بوفه چیه حالا چه کوچیک چه بزرگ 

چی بزارم بجاش؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
 نه بوفه بخر نه تو بوفه ای نه مینی بوفه چند سال بعد دلتو میزنه همشو میندازی دور😄😄 برای یه چ ...

چ چیزی مثلا؟