2777
2789
عنوان

تهرانی ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 52 پست
تهران اگر قیمت پایین میخوای یا باید بری یافت آباد قسمتی که اکثرا تو گاراژها هستن.....  بازار م ...

نمیدونی مبل ازچقدره قیمتاش؟

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍
برو پاسگاه نعمت آباد و وشهرک ولی عصر قیمتاش خوبه

تورو خدا اسم نعمت اباد رو نیارید واقعا اشغال میدن 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت پسند ک تادلت بخوادهستم

پاساژها گرون میدن ولی رنگ و طرح مبل هاشون خیلی متفاوته با تولیدی ها. عموما طراح دارن و جنس شیک عرضه میکنن. 

تولیدی ها ارزونه ولی عموما مبل با کیفیتی نیست. از همین مبل های سایز بزرگ و سنگین زیاد میبینی که خیلی جاگیر هست و عموما رنگ پارچه هاشونم خیلی جالب نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ب این چیزافکرنکرده بودم😑😑

من جات بودم همون اصفهان میخریدم.اینجا بیشتر میندازن.مبل گرفتم قیمتش پایینم نبود.اولین بار که ۳ نفر با هم رو کاناپه نشستن چوبش شکست.زنگ زدیم مغازه دوباره ۲۰۰ تومن گرفت هزینه حمل و تعمیر.در حالیکه۳ ماه بود خریده بودیم

حتما خانومه اقتصاددان😀😀

شهر خودت بخر اگه عیب و ایرادی داشت یقه طرف رو بتونی بچسبی اینجا تا جایی که من دیدم اکثر بیشعورن انگشت شماری خوب در میاد که به پست ما نمیخوره

من جات بودم همون اصفهان میخریدم.اینجا بیشتر میندازن.مبل گرفتم قیمتش پایینم نبود.اولین بار که ۳ نفر ب ...

ای وای چ بد😯😯آره کیفیت خیلی مهمه..اینجااکثرمبلا ازچوب گردو و راشه..کیفیتاشون خیلی خوبه

شهر خودت بخر اگه عیب و ایرادی داشت یقه طرف رو بتونی بچسبی اینجا تا جایی که من دیدم اکثر بیشعورن انگش ...

آره واقعا نمیشه ب کارهرکسی هم اعتمادکرد

حسابی ازاینجایی ک میگن دلت پره ها

چون چندین بار اطرافم دیدم هم خودم واقعا ضرر کردیم از کمد و دراور میز تلوزیون و مبل 

بخدا کیفیت زیر صفر 

دلم میسوزه پول بدی و اخرشم پشتت حرف باشه

من یه راحتی خریدم ۶سال حتی یه کم هم خراب نشد ازش خسته شدم دادمش به کسی.من که خیلی راضی بودم

خداروشکر