2777
2789
عنوان

تهرانی ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 52 پست
شهر خودت بخر اگه عیب و ایرادی داشت یقه طرف رو بتونی بچسبی اینجا تا جایی که من دیدم اکثر بیشعورن انگش ...

اره واقعا.خود گرگن.حیف اونهمه پول بابت راحتیام دادم.۱سال نشده کاناپه ش شکست و ابر یکی از صندلیاش پاره شده.از چشمم افتادن

اره واقعا.خود گرگن.حیف اونهمه پول بابت راحتیام دادم.۱سال نشده کاناپه ش شکست و ابر یکی از صندلیاش پار ...

خداازهمچین کاسبایی نگذره

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم خریدی حتما همون مبلی که تو مغازه آماده هست رو وردار و حتما همون موقع باربزن!!!!

عموما فاکتور میکنن و روز بعد میفرستن.....زیاد پیش اونده وقتی تحویل میدن جنس یا زدگی داره و یا رنگ هاشون تابه تا هست!!! دستت به جایی بند نیست پول رو دادی ،مسافت دوره نمیتونی پس بدی، مغازه دارم به ریشت میخنده!!!!!

به هیچ وجه هم سفارش نده.....قیمتای بازار لحظه ای هست...الان فرضا باهات فاکتور میکنه 10 تومن ولی موقع تحویل میگه واسه کوسناش 700 دیگه بده ، پارچه گرون شده و شما قیمت قبل قرارداد بستی.....حالا دیت کنی فاصله سفارش تا تحویل 10 روز هست ولی مدعی میشن  طی همون 10 روز واسه مبل شما جنس جدید خریدن و  تو انبار نداشتن اینه که از سر و تهش میزنن که پول اضافه تر بکنن.

از همون اول هم که رفتی آدرس صنف رو بپرس که اگر به مشکل برخوردی بتونی شکایت کنی.

حتما هم فاکتور بگیر.....تاریخ و قیمت و نام خانوادگیتون توی فاکتور دقیق باشه....... حتما هم جزییات مبل دقییییییق نوشته شده باشه! نه اینکه فقط اشاره بشه راحتی گل قهوه ایه:)) جزییاتش هست که بعدا موقع تحویل میکنن تو پاچتون و مجدد چون تو فاکتور قید نشده بابتش ازتون طلب پول میکنن! از اونجایی که قید نکرده و شما هم دقت نکردی نمیتونی شکایت کنی!!!! ا ن فاکتور حالت قرارداد داره حتما بهش دقت کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اگرم خریدی حتما همون مبلی که تو مغازه آماده هست رو وردار و حتما همون موقع باربزن!!!! عموما فاکتور م ...

افرین 

اگه فاکتور با ریز جزییات نوشته بشه عالیه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

پاساژ خلیج فارس قبلنا مبل خاص زیاد داشت. میگفتن اجناس ترک هست که میارن....حالا قسم طرف راست بود یا نه رو نمیدونم ولی واقعا مبلای قشنگ و راحت و ژورنالی زیاد میدیدی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اره واقعا.خود گرگن.حیف اونهمه پول بابت راحتیام دادم.۱سال نشده کاناپه ش شکست و ابر یکی از صندلیاش پار ...

باور کن وقتی میرم خرید مبل و تخت احساس میکنم با شیطان حرف میزنم حالت تهوع میگیرم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
پاساژ خلیج فارس قبلنا مبل خاص زیاد داشت. میگفتن اجناس ترک هست که میارن....حالا قسم طرف راست بود یا ن ...

موقع خرید تخت و میز ارایش ،گفتم همه چیو با جزئیات نوشتن.موقعی که اوردن ظاهرا همه چی اوکی بود.کشوهارو باز کردم ،دیدم از چوبش زده و تا ته نیست ،کشوها خیلی کوچیکن،اصلا نمیشه توش چیزی گذاشت.

اشتباه محضه اونجا خرید کنی اشغال میدن همشون دزدن حروم خورا من خریدم اشغال دراومد با اینکه خیلی پول ...

جنسش خوب بود اونیکه من پسند کردم ..

ولی قبول دارم حرفتو

من فکر کردم ارزونه اونحا مثلا!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️