2777
2789
عنوان

تهرانی ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 52 پست

کی بهت همچین حرفی زده؟! 

اینجا خیلی گرونه 

من رفتم چهاردانگه که خودشون تولیدی هستن همشون یه میز کوچیک لازم داشتم ۱/۹۰۰ !!!

اصلا قیمتا باورنکردنیه تهران

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یافت اباد هم همه جور قیمت هست ولی فک کنی ارزونه نه.بعدش شما یه کار رو انتخاب میکنی .شاید یه تخفیف خوبم بهت بدن .همون موقع بعید میدونم واست بار بزنن.حالا کاری نداریم چقد پول بار ازت میگیرن .یا اگر چن وقت بعد برات بفرستن آیا همون کاره یا نه .از کار میزنن

لاحول ولا قوه الا بالله

هزینه مسافرتت از اصفهان به تهران(و برعکس) بعلاوه غذای رستوران واسه این چند روز که میخوای بچرخی تو تهران بعلاوه کرایه تاکسی تو تهران بعلاوه هزینه کامیون جهت باربری از تهران به اصفهان رو حساب کنی کمتر که نمیشه هیچ، بیشتر هم میشه!!!!!

اگر خونه کسی میمونی شبا که پول کادو هم حساب کن وگرنه که پول هتل یا مهمانسرا هم بذار تنگش!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
کی بهت همچین حرفی زده؟!  اینجا خیلی گرونه  من رفتم چهاردانگه که خودشون تولیدی هستن همشون ...

اشتباه محضه اونجا خرید کنی اشغال میدن همشون دزدن حروم خورا

من خریدم اشغال دراومد با اینکه خیلی پول دادم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
یافت اباد هم همه جور قیمت هست ولی فک کنی ارزونه نه.بعدش شما یه کار رو انتخاب میکنی .شاید یه تخفیف خو ...

آره اینم حرفیه

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍
هزینه مسافرتت از اصفهان به تهران(و برعکس) بعلاوه غذای رستوران واسه این چند روز که میخوای بچرخی تو ته ...

ب این چیزافکرنکرده بودم😑😑

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍
برو نعمت ابآد و قلعه میر قیمتاش از همه جا بهتره

خدایی اشغالن و نشمین مزخرف اصلا پیشنهاد ندین مدیون میشید گلم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
ب این چیزافکرنکرده بودم😑😑

در مورد مسائل اقتصادی سوال داشتی در خدمتم    

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد