2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست
سپاس عزیزم...إن شاءالله شماهم خوشبخت وعاقبت بخیربشی 

ممنونم گلم ایشالا همه  خوشبخت و خوشحال باشن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
این داستان واقعی بود؟

بله...

خوب ک دقت کنی میتونی مثالش رو تو جامعه فراوون ببینی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اره خیلی برام سخته ما فقط همخونه هستیم صحبت فایده نداره. به نظرت مردی که نیاز جنسیش کاملااا صف ...

اخی عزیز دلم‌😔😔😔....

ایشالا که درست بشه غصه نخور و امیدت از دست نده

درسته ولی توجه کن خانومه از وقتی بچه دار شده دیگه کلا نگاه و حواسش رو از مرده و خاسته هاش گرفته درست ...

خوب عزیزم نمیدونم شما خودتون بچه دارین یا نه ...واقعا بچه داری از ادم انرژی میگیره بنظرم آقایون در این زمینه باید درک بیشتری بکنن و توقعشونو بیارن پایین ...حالا اگه خانومی مثل بنده شاغلم باشه که دیگه خیلی سخترم میشه .‌‌..یه چیز واسم سواله چرا خانوما همش باید همه جوره سعی در رضایت آقا داشته باشن ..در غیر این صورت خیانت میبینن ........بابا زنم ادمه ...بخدا ادم اهنی نیست ...خسته میشه ..کلافه میشه ...انرژیش تحلیل میره حوصله حتی خودشم نداره ...بعد بیاد هم کدبانوی نمونه باشه هم مادر نمونه و هم معشوقه نمونه ..

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
عزیزممم شماخیلی فرصت داری.....من چی پس که 32سالمه...ان شاءالله به خواست خداحتما مردخوبی سرراه زندگیت ...

من و شما هم خدایی داریم عزیزم ایشاالله که خوشبختی رو با یه دنیا آرامش تجربه میکنی توکلت به خدا باشه گلم

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
من و شما هم خدایی داریم عزیزم ایشاالله که خوشبختی رو با یه دنیا آرامش تجربه میکنی توکلت به خدا باشه ...

سپاس عزیزدلم....إن شاءالله هم شما هم من و امثال شما درسرنوشتمون چنان خیری رقم بخوره که جبران سختی که ازتجربه ی اول زندگی داشنتیم بشه...ان شاء الله

خوب عزیزم نمیدونم شما خودتون بچه دارین یا نه ...واقعا بچه داری از ادم انرژی میگیره بنظرم آقایون در ا ...

بله کاملا حق با شماست

به نطر من توچند سال اول زندگی که هر دوطرف صبر و انرژی زیادی دارن میشه به فکر قناعت بود و زندگی جمع کرد ولی بعد به دنیا اومدن بچه دیگه فقط باید به فکر زندکی کردن بود

بچه باید خودش یاد بگیره ایندشو خودش بسازه

بچه باید یاد بگیره خوب زندگی کنه

با لباس کهنه و مثل گدا زندگی کردن ادم عقده ای میشه

یکی دوسال اول ادم باید زن زندگی داستان باشه

بعدش باید خود زندگی باشه

اول زندگی ادم تازگی داره خیلی به خودش نرسه بازم واسه شوهر شیرینه

بعدش ولی نه

وقتی روبه میانسالی و پیری میره باید دیگه به فکر خودش باشه

اگه قرار بوده پولی جمع شه تاحالا جمع شده 

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
به نطر من توچند سال اول زندگی که هر دوطرف صبر و انرژی زیادی دارن میشه به فکر قناعت بود و زندگی جمع ک ...

دقیقا ...

چقد امضات غم انگیزه یاد خودم افتادم 😢😢😢

اوه اومدی تاپیک اولی من 😂💔 خیلی چرت و پرت تاپیک کردم نخونشون ....

عزیزمممم💔🥺

°🌸°✨°💖°✨°🌸°✨°💖°✨° °✨°💑 ° قسمت هفتم نامه یک زن به شوهرش در آستانه خیانت! و جواب شوه ...

عووووق

کی میگه مذهب اینجوریه

زنیکه عقده ای خودش بلد نبوده به خودش ارزش بده انداخته گردن مکه و روضه

گمشو بابا زنیکه کثیف🤢🤢🤢

چشمت کور به توله وشوهر روی نمیدادی.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.