2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالی بود ولی به درد منی که شوهرم کلا از احساس خالیه نمیخوره...

عزیزدلم واقعا اینجوری که زندگی برات خیلی سخت میشه ...

باهاش صحبت میکنی در این مورد .. ؟؟

باهم برید مشاور نمیشع؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
 وای عزیزم بهت کاملا حق میدم حتی فکرشم عذاب اوره واقعا ادم با مرد سرد و بی احساس زود پیر میشه ی ...

نه عزیزم...اصلاً....تواین مدت خیلی بهش گفتم غیرمستقیم که مااختلاف زیادداریم بیابریم مشاوره...متأسفانه بخاطرغرورزیادش قبول نمیکرد...میگفت زن باید مطیع مردباشه توهمه امور....دربحث مسایل س.ک.سی هم این مردهست که زن رومیسازه...زن بایدطبق میل مردپیش بره....میگفت من نهایت  نهایت ماهی دوبار رابطه روقبول میکنم...اونم میگفت خودت تلاش کن...من ازمعاشقه متنفرم...ازبوسیدن متنفرم....معذرت میخوام که بازمیکنم مسئله رو..از دخول متنفرم.....کلا ازس.ک.س بیزاربودمیگفت هزارتامشاورهم من روببری نمیتونی من رو مردس.ک.سی باربیاری...درحالیکه من توقع ام زیادنبود...من یک مردمتعادل میخواستم...یک مردطبیعی دراحساس و رابطه....اما متوجه شدم اصلاطبیعی نیست....حداقل کلامی هم ابرازعشق وعاطفه ومحبت هم نمیکردکه دلمم لااقل به اون قسمت خوش باشه...سردوجدی.....وخیلی اختلافهای دیگه......منم گفتم مجردی شرف داره برام به این مدل متاهلی...تصمیم جدایی گرفتم...الان درمراحل اولیه ایم

اگرزمانی خواستی ازدواج کنی حتماً حتماً درآخرین جلسات خواستگاری این موضوع طبع طرف مقابل روازنظر .ج.ن.سی سوال کن...به طریق محترمانه وغیرمستقیم....تاخدایی نکرده مثل من عقدنکنی واینطوری   شوکه بشی...تازه نامزدمن توخواستگاری خودش این روسوال کردمنم گفتم...من طبیعی هست نیازم...اونم غیرمستقیم بهم فهموندهات وگرم نیست....ولی رفته رفته تونامزدی وعقدمتوجه شدم مشکل ازاین حرفهاگذشته...سردمزاج شدیده

نه عزیزم...اصلاً....تواین مدت خیلی بهش گفتم غیرمستقیم که مااختلاف زیادداریم بیابریم مشاوره...متأسفان ...

عزیزدلم ... خیلی برات ناراحت شدم و کاملا هم بهت حق میدم ... واقعا حق داری یه زن وجودش از احساسه با احساس زنده هست و انرژی میگیرع وقتی حرفی از احساس نباشه و یه مرد سرد و بی احساس کنارش باشه زجر میکشه و هرروز پیرتر میشه..

با دیدن بقیه زوج ها احساس سرخوردگی و شکست میکنه ..

کاملا بهت حق میدم خدا بهت کمک کنه گلم ایشالا با یه ادم و خوب که بتونه خوشالت کنه اشنا بشی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اگرزمانی خواستی ازدواج کنی حتماً حتماً درآخرین جلسات خواستگاری این موضوع طبع طرف مقابل روازنظر .ج.ن. ...

چشم حتما بهدتوصیه ات توجه میکنم..

توهم ناامید و غمگین نباش خدا هیچ کس رو تنها نیافریدع مطمعا باش در اینده حتما زود با جفت اصلی خودت اشنا میشی  اصلا غصه نخور اتفاقیه که افتاده خدا بزرگه تو هیج‌گناهی مرتکب نشدی..

نه عزیزم...اصلاً....تواین مدت خیلی بهش گفتم غیرمستقیم که مااختلاف زیادداریم بیابریم مشاوره...متأسفان ...

بعدشم گلم کسی که هنوز مثل قدیمی ها مرد رو سرور و سالار بدونه و زن رو مطیع نمیتونه شوهر خوب و مرد زندگی کسی باشه ... الان جامعه تغییر کرده و ازدواج خوب ازدواجیه ک زن و مرد با هم تصمیم بگیرن باهم چیزی رو بخان و بعضی وقتا بخاطر هم از یه چیزایی بگذرن کسی ک همیچین حرفی میزنه و حتی حاضر نیست یکم از خودش بگذره و رو احساسش کار کنه چجوری میخاد مرد ایده ال زندگی کسی بشه  اصلا غصشو نخور به نظر من ک اصلا لایق نبوده ...

حالاکدوم یکی ازابجیهات موفق ترهستن؟؟؟

هيچ كدووووم😂

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
عزیزدلم واقعا اینجوری که زندگی برات خیلی سخت میشه ... باهاش صحبت میکنی در این مورد .. ؟؟ باهم برید ...

عزیزم اره خیلی برام سخته ما فقط همخونه هستیم صحبت فایده نداره. به نظرت مردی که نیاز جنسیش کاملااا صفره با مشاور درست میشه؟ فعلا که داریم میگذرونیم نمیدونم تا کی...

بعدشم گلم کسی که هنوز مثل قدیمی ها مرد رو سرور و سالار بدونه و زن رو مطیع نمیتونه شوهر خوب و مرد زند ...

بله..درسته...منم تمام سعی ام روکردم که بخوام متوجه اش کنم...طرزفکرش اشتباهه....توموفقیت یک زندگی هردوزوج بایدهمراه وهمدل باشن...نه اینکه یکی قرارباشه دائم کوتاه بیادوبسوزه وبسازه...متاسفانه موفق نشدم....طرزفکرش ارثی مردسالارانه بود...پدروبرادرش هم همینطوربودن

ممنونم عزیزم ازهمدردیت....بله ...درسته ...همینطوره که فرمودی...

فدات بشم گلم