2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست
قربونت گلم21سالمه امیدوارم شما هم جزء خوشبخت ترینهای دنیا باشید عزیزم

عزیزممم شماخیلی فرصت داری.....من چی پس که 32سالمه...ان شاءالله به خواست خداحتما مردخوبی سرراه زندگیت قرارمیگیره وخوشبخت میشی

مشکل از درک مرد داستانه کدوم زنی از اینکه به خودش برسه و وقت برای خودش بزاره بدش میاد وقتی بچه میا ...

درسته ولی توجه کن خانومه از وقتی بچه دار شده دیگه کلا نگاه و حواسش رو از مرده و خاسته هاش گرفته درسته ک بچه دار شدن خیلی چیزا رو عوض میکنی ولی دلیل نمیشه ک اون همه توجه ای ک زوجین بهم داشتن یهو همش منتقل بشع به بچه ...

اره درسته مرد میره سر کار و خونه هم دست خانومه  پول رو باید مرد بیارع و خونه رو هم باید زن مدیریت کنه نمیشه ک جای این دوتا عوض بشه یا کوتاهی درش بشه...

باید  زن ناز کنه و مرد ناز بخره اگ اینطوری نباشه یه جای کار میلنگه ..

اره خانومه هم نیاز داره بخاطر این میگم باید زوجین تو روز یا شبشون به دور از بچه ها ساعاتی برا خودشون بزارن برا دونفرشون حدااقل تویه هفته یک روز ک میتونن کنار هم دوتفری باشن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشالا که هرچی به صلاحته برات پیش بیاد و خداوند پشت و پناهت باشه  حتما پیش مشاور بر ...

ممنونم عزیزم ازدعای خیرت....به همچنین...امامطمئنم مشکل واختلافم بامشاوره حل شدنی نیست...هشت ماه عقدونامزدی شخصیتش روکاملابهم ثابت کرده....

هه خیلی راحت مرده خودشو تبرئه کرد . حالا اگه زنه نه غذا می‌خت نه بخونه و بچه هاش میرسید و‌نه صرفه ج ...

مشخصه  دیگه نه ادم باید کاری کنه ک خیلی ولخرج باشه نه اینکه خیلی از خودش بزنه باید برا خودش خانوم ارزش قاعل بشه ک به ظاهر خودش برسه یه لباس نو بخره  ...

نه اینکه ولخرج باشه ن زیادی ذخیره کن. نه افراط نه تفریط...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
درسته ولی توجه کن خانومه از وقتی بچه دار شده دیگه کلا نگاه و حواسش رو از مرده و خاسته هاش گرفته درست ...

خب بنظر ت مرد بجای هدیه تو کارای خانومه کمکش ميکرد 

یکم تو نگهداری بچه و کارهای منزل بهتر نبود 

زن توجه دیده شدن میخواد برای کارهاش بايد ارزش قائل بشن نه بگن وظیفه ست 

کلی کادو بگیره بیاد منظورش رسیدن به ..

کی منو ببینه بگه چرا تو این وضعیتی ..

دیدین گاهی مردا براشون مشکل کاری پیش میاد چطورن 

کلی توقع درک شدن دارن پس کی زنا درک بشن 

هرگز زن فقط وسیله لذت مرد نیست 

زن دنیای لذته. مردي بخواد زن شاداب داشته باشه نباید دنیای دخترونه زنشو ازش بگيره

زن به تنهایی بچه دار نشده که همه چیز گردنش باشه 

من مادر دوتا بچم سخته واقعا سخته 

ممنونم عزیزم ازدعای خیرت....به همچنین...امامطمئنم مشکل واختلافم بامشاوره حل شدنی نیست...هشت ماه عقدو ...

به نظر من حتما یه مشاور دو نفری برید اون موقع دیگه مطمعا میشی چه تصمیمی بگیری ضرر که نداره عزیزم

مشخصه  دیگه نه ادم باید کاری کنه ک خیلی ولخرج باشه نه اینکه خیلی از خودش بزنه باید برا خودش خان ...

شما متاهلی ؟

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
خب بنظر ت مرد بجای هدیه تو کارای خانومه کمکش ميکرد  یکم تو نگهداری بچه و کارهای منزل بهتر نبود ...

هوم همینطور هر زن و مردی انتظاراتی از هم دارن گاهی بهتره بهمدیگه خاسته هاشونو بگن تا اینطوری راحتر بشه برا جفتشون چون هیچ مرد و زنی شبیه هم نیستن 

شما متاهلی ؟

نه  مجردم

نه  مجردم

تو‌زندگی یه چیزای دست خوده آدم نیست قبل اینکه ازدواج کنی یه عالمه طرح و برنامه داری ولی وقتی واردش میشه میبینی زمین تا آسمون با تفکرات تو فرق داره به این میگن بازی زندگی 

من کاملا اون زن رو درک میکنم و تموم جمله هاشو با تموم وجودم لمس میکنم واسه همینم گفتم مقصر مرده و هرکاری ک‌زنه انجام بده باز یه توجیهی واسه کاراش داره 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
تو‌زندگی یه چیزای دست خوده آدم نیست قبل اینکه ازدواج کنی یه عالمه طرح و برنامه داری ولی وقتی واردش م ...

بله  دنیا گاهی وقتا بازیای عجیبی با ادم داره 

به نظر من غفلت از خود زنِ هستش ... بعضی از خانوما فک میکننن وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن دیگه بای ...

عزیزممم..خیلی داستان زیبا وتاثیرگذارودرعین حال غم انگیزبود...من هم معتقدم درصداصلی قصوروکوتاهی ازجانب زن بود...اماکوتاهی مردهم ازاین جهت بودکه سعی نکرددرمدت این پانزده سال آنچه که دردرونش میگذره  رومنطقی عنوان کنه باهمسرش .....امااستارترعزیزواقعیت جدایی وطلاق من دقیقابرعکس این ماجراست.....من دوران عقدم....ومتاسفانه داره به طلاق ختم میشه....من ذاتا دخترساده ای ازلحاظ پوشش وارایش هستم....اما اززمانیکه نامزدکردم باخودم عهدکردم توخونه برای همسرم ازآرایش وبه روز بودن درپوشش لباس و..نشاط وسرزندگی درظاهرورفتارکم نزارم....همسرم روسیراب کنم تازندگیم دچارتزلزل نشه...مردم احساس کمبودنکنه....امامتاسفانه دیدم بامردی روبروهستم که ازتمام اینهامتنفره....دردوران نامزدی وعقدهیچ میلی نشون نمیداد...توحرفهاش میگفت توزیباترین لباس وارایش روتوخونه برام داشته باشی یانداشته باشی فرقی نداره...چون کم کم متوجه شدم سردمزاجه...ومتاسفانه ذاتی سردمزاجه...یعنی علت جسمی یاعلتی که درمان داشته باشه دلیلش نیست....تصمیمم جدایی شد...چون مطمئن شدم بازندگی بااین مردبه چندسال نرسیده پیروفرتوت خواهم شد...البته بماندکه اختلافهای اساسی دیگه هم خیلی داشتیم

چقد منقلب شدمم اره واقعا زن بودن سخته... نمونه بارزش دوتا ازابجيامم يكيشووون كه بهترين لباساهاي روز ...

حالاکدوم یکی ازابجیهات موفق ترهستن؟؟؟

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
عزیزممم..خیلی داستان زیبا وتاثیرگذارودرعین حال غم انگیزبود...من هم معتقدم درصداصلی قصوروکوتاهی ازجان ...

وای عزیزم بهت کاملا حق میدم حتی فکرشم عذاب اوره واقعا ادم با مرد سرد و بی احساس زود پیر میشه یعنی با کجود این که این یکی از دلایل بود اون سعی نگرد خودشو تغییر بده؟