2777
2789
عنوان

چرا همه میگن ازدواج نکن

1154 بازدید | 49 پست

دوستان متاهل میشه بگین چرا؟چیه زندگی مشترک بده که هرجا میرم میگن ازدواج نکنیا خیلی بده خیلی میشنوم میگن کاش ازدواج نکرده بودم واقعا اینقدر بده؟ من مجردم اینقدر که تو مجردی از دست دوست پسرم اعصابم خورد میشه دوست دارم ازدواج کنم خواستگارم دارم دوسش ندارم ولی نمیدونم خسته شدن از ترس رها شدن میخوام یکی رو داشته باشم که میدونم‌میمونه 

ادمش اگه خوب باشه ازدواج اشکالی نداره،امان از مرد بد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه ازدست دوست پسرت خسته میشی میتونی ولش کنی 

ولی ماچی ازدست شوهرمون خسته شیم چیکارش کنیم

کل بدیش اینه

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

چون همه جاش سخته کلی مشکلات میاد سراغت آرامش نداری مسئولیت قبول کردنش سخته یوقتایی گیر دادنش سخته آدم توخونه باباش بنظرم زیاد غم و غصه نداره ولی خونه شوهر خیلی غصه داره حداقل برای من که اینجوریه بقیه رو نمیدونم

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

اگر با دوست پسر نمیسازی با سوهرم نمیسازی😂😂تازه رفتارای دوست پسر رفتار یه اادم  عریبه هست مهم نیست ولی رفتارای شوهر که نمشه بی تفاوت بود من مجردما.چون میدونم پسرا اخلاقشون همشون کم زیاد تو یه مایه هست دوس ندارم ازدواج کنم

ندونم والا انگار مد شده میگن شوهر نکنیا بدبخت میشی 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤