دوستان متاهل میشه بگین چرا؟چیه زندگی مشترک بده که هرجا میرم میگن ازدواج نکنیا خیلی بده خیلی میشنوم میگن کاش ازدواج نکرده بودم واقعا اینقدر بده؟ من مجردم اینقدر که تو مجردی از دست دوست پسرم اعصابم خورد میشه دوست دارم ازدواج کنم خواستگارم دارم دوسش ندارم ولی نمیدونم خسته شدن از ترس رها شدن میخوام یکی رو داشته باشم که میدونممیمونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون همه جاش سخته کلی مشکلات میاد سراغت آرامش نداری مسئولیت قبول کردنش سخته یوقتایی گیر دادنش سخته آدم توخونه باباش بنظرم زیاد غم و غصه نداره ولی خونه شوهر خیلی غصه داره حداقل برای من که اینجوریه بقیه رو نمیدونم
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
اگر با دوست پسر نمیسازی با سوهرم نمیسازی😂😂تازه رفتارای دوست پسر رفتار یه اادم عریبه هست مهم نیست ولی رفتارای شوهر که نمشه بی تفاوت بود من مجردما.چون میدونم پسرا اخلاقشون همشون کم زیاد تو یه مایه هست دوس ندارم ازدواج کنم