2777
2789
عنوان

چرا همه میگن ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون حتما در نظر‌میگیرم

منکه خودم وقتی شوهرم اومد خاستگاریم فقط به فکره خانوادش بودم.یعنی میگفتم اول خانوادشو بشناسم بعد ببینم پسره سالمه یانه.خدارو شکر خانواده خوبی داره.پسره سرسنگین وظیفه شناس وخوش قلبیه.انشاالله همچین آدمی نصیب شمام بشه عزیزدلم😗😗

ببین ازدواج بد نیست...

نباید فکر کنی با ازدواج همه سختیات تموم میشه 

همونقدر که اسایش میاد تو زندگیت باید سختیا رو هم قبول کنی...

مسئولیتت چند برابر میشه درنتیجه استرس و نگرانیت زیاد میشه

سعی کن چشماتو حسابی باز کنی و درست انتخاب کنی

من هم مجرد بودم میگفتم ازدواج بیخوده هم الان که متاهلم میگم بیخوده

اصرار خانواده نبود هیچ وقت ازدواج نمیکردم

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

ازین اعصابم خورد میشه که همش قهر میکنه هر بار  فکر میکنم واسه همیشه داره میره اگه شوهرم‌باشه دی ...

شوهرم میتونه بره ها ..ازدواج دلیلی بر بودن همیشه تا ابد نیست 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
شوهرم میتونه بره ها ..ازدواج دلیلی بر بودن همیشه تا ابد نیست 

به این راحتی حرف رفتنو  نمیزنه بهش خیلی وابسته ام اونم اینو فهمیده هی ناز میکنه خیلی دارم اذیت میشم بخدا😔

به این راحتی حرف رفتنو  نمیزنه بهش خیلی وابسته ام اونم اینو فهمیده هی ناز میکنه خیلی دارم اذیت ...

با ادمی که هی ناز میکنه و قهر میکنه نمیشه زندگی امنی داشت

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
وای منو بگو۲۵سالمه بهم میگن سنت بالاست چرا نمیری اینور اونور بافامیلت بگردی که بگیرنت😞 میگن ازدوا ...

منم ۲۵ سالمه عزیزم چند روز پیش عروسی بودم فامیلا که ادمو نبینن بهتره سریع شروع میکنن کی ازدواج میکنی منم با لبخند میگفتم هیچوقت😊 به طناب اطرافیان تو چاه نرو ازدواج باید پیش بیاد زوری نیست