2777
2789
عنوان

چرا همه میگن ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 49 پست
من ب مجردا میگم خواستید ازدواج کنید حداقل 4الی5ماه بزارید واسه آشنایی البته با رفت وآمد خانوادگی وبی ...

خسیسم هست میگم بریم فلان جا میگه تا اونجا بنزین خیلی مصرف میشه😐😀🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم آزاد بودم و کلی آرامش و ازادی داشتم ... راضیم از مجردیم 

متاهل شدم بعضی چیزا تغییر کرد آزادی به اون صورت ندارم یعنی ازم گرفته شد آزادیه ... اجازه تنها بیرون رفتن رو ندارم... مسئولیت پذیر شدم،پوششم مجردیا اسپرت بود و پسرونه ... الان زنونه و شیک ... زندگی الانم شکر خدا آرومه ... ولی خب زندگی متاهیلیم رو بیشتر قبول دازم تا مجردیم ....

مجرد بودم همش غصه دوست پسرم رو میخوردم هی امروز ولم میکنه فردا ولم میکنه ... البته شوهر هم همینه ها .... فقط باید انتخابت درست باشه همین.

انتخابت خواهر من 

خانواده دار

اخلاق و رفتار

دودی نباشه

فساد اخلاقی نباشه

اهل زندگی باشه همینا 

موفق باشی خواهر من ، به اینکه میگن ازدواج نکن نه گوش نده ... ازدواج خوب کن 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.