2777
2789
عنوان

نمیتونم فراموشش کنم یا ببخشمش 😢 کسی هست باهاش درددل کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 49 پست
وای گلم ماجرام عینه خودته من هنو ۴ ماهه نتونستم فراموشش کنم منک از حقم نمیگذرم فقط واگذارش کردم ب ...

منم واقعا نمیتونم بگذرم چون اون اومد تو زندگیم اون گفت دوسم داره 😢 خب نمیگفت 😭 من باور کردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره. میگذره .میگذره.

تو چیزی رو از دست ندادی

اما اون کسی رو از دست داد ک واقعا عاشقش بوده

متاسفانه فک میکنن بازم براشون پیدا میشه

کسی ک مثه ما دوسشون داشته باشه

برمیگرده 

میره دوراشو میزنه برمیگرده

اونوقت نوبت توعه که هرررررریش کنی 

برنمیگرده چون بلاک کردمش فحشش دادم 

منم همین کارو کردم اما بعد از دوماه برگشت یه شب تا صبح التماس کرد و من و خر دوباره قبول کردم

نفهمیدم یه گلوله تو تفنگش مونده بود هنوز

اومد اونو خالی کنه و بره

دور از جونت از مرگ عزبز سخت تر نیست که من پدرم فوت شد داشتم می مردم از غصه طب کردم تا چند ماه دیوونه ...

سخته همون قدر سخته

منم پدرمو از دست دادم و خیلی بهش وابسته بودم ی سال صبح و شب خودمو تو خونه حبس کردمو و فقط گریه میکردم

اما داغ عشقم سخته

بعد از ی مدت آدم آروم تر میشه راحت تر باهاش کنار میاد و برمیگرده به روزمرگی اما داغش همیشه به دل و روح آدم میمونه

مثل مرگ پدر که داغ نبودنش تا ابد به دل آدم میمونه

گلم خدا انتقام گرفته یان؟

فعلا نه!فعلا داره خوشیاشو میگذرونه خیلیمممم خوشه خیلی اما من ایمان دارم به خدای خودم 

خدا هوای دلای شکسته رو داره زمین گرده 

مطمئنم به خدا

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
میگذره. میگذره .میگذره. تو چیزی رو از دست ندادی اما اون کسی رو از دست داد ک واقعا عاشقش بوده متاس ...

از این میترسم که نتونم 😢 قبلا هم تو تاپیکام گفتم چندبار قبل کات کردنمون ولم کرده ولی هر دفعه که پشیمون برگشته من قبولش کردم 😢 میترسم اینبار هم نتونم 

از این میترسم که نتونم 😢 قبلا هم تو تاپیکام گفتم چندبار قبل کات کردنمون ولم کرده ولی هر دفعه که پشی ...

باید برسی به اون نقطه ای که ذهن و قلبت باهم یکی بشن. چیزی ک من الان هستم. منم همه این دوران رو گذروندم 

فعلا نه!فعلا داره خوشیاشو میگذرونه خیلیمممم خوشه خیلی اما من ایمان دارم به خدای خودم  خدا هوای ...

منم فقط تنهااااااااااااااااااا دلخوشیم اینه ک خدا انتقاممو ازش میگیره

دور از جونت از مرگ عزبز سخت تر نیست که من پدرم فوت شد داشتم می مردم از غصه طب کردم تا چند ماه دیوونه ...

سخت تره

میدونی چرا؟چون مرگو میشه باور کرد مرگ زخم نیس

این ادم زندس

جلوچشت عشق داره

جلو چشت داره خوش میگذرونه و تو هر لحظه راحت میشی 

مرگ خیلی راحته

از این میترسم که نتونم 😢 قبلا هم تو تاپیکام گفتم چندبار قبل کات کردنمون ولم کرده ولی هر دفعه که پشی ...

منم اینجوری بودم این یعنی خودتو دوست نداری

تو خیلی با ارزشی دختر خوب

این ادم اومده تو زندگیت بگه خودتو دوست داشته باش

تو فقط زندگی خودتو کن و حلالش کن

خود ایه شره یره براش جبران میکنخ