2777
2789
عنوان

نمیتونم فراموشش کنم یا ببخشمش 😢 کسی هست باهاش درددل کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه داشتن تو زندگي ازاين روزا رو

من ازشب تاصبح بيدارم وگريه ميكنم اما توكل روز نه حرفشو ميزنم نه واسش اشك ميريزم نه هيچ چيزي كه احساس ضعفمو نشون بده

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

بعنوان یه آقا که یکساله اینجام و مشاوره های مختلفی به خانومای اینجا دادم و چالش های مختلفی باهاشون پیش بردم فقط میتونم بگم اصولا پسرها دیر تر به پختگی واقعی و درک درست از دوس داشتن و شرایط خودشون میرسن.

اغلبشون توی  این روابط همه چیزو به جنبه fun میبینن و دخترا هم چون احساساتین معمولا در عین بلاتکلیفی همچنان فکر میکنن با همین فرد مورد نظر سوار بر اسب رویاهاشونن و خودشونو توی لباس عروس میبینن. دوست عزیز پسرها در  دوست خیلی کم پیش میاد ب ازدواج فکر کنن. اگرم که در این دوستی روابط نامشروع پیش بیاد که اصلا بکل قید طرفشون میزنن چون شکوهشو پیشش از دست داده. و خیلی چیزای  دیگه هست که متاسفانه بدلیل نبود عزت نفس و فرار از تنهایی یکطرف این ماجرا همیشه لنگ میمونه‌. گناه بزرگیه ولی مثه نقل و نبات زیاد شده..

پیشنهاد من برای شما... عوض کردن سیم کارتتون..

دوری از فضای مجازی برای یه مدت طولانی.. 

هر آهنگ و هر کادو و پیامی که خاطراتتون زنده میکنه حذفش کنید..

و یاد بگیرید همیشه بخودتون احترام بزارید و در این روابط تکلیف خودتون مشخص کنید. هدف و آمال داشته باشید..

گذر زمان همه چیزو درست میکنه.. بخودتون سرویسای ریز بدین.. قدر خودتون و خانوادتون بدونید.. باور کنید برای یه دختر بهترین پناه اول خانوادس. امن ترین .. حتی اگه حاشیه باشه بهتر از این شکسته شدن غرور از غریبه هاس.

عصرا برید پارک بدوید. دویدن آدرنالینتون رو نرمال میکنه..

قدر دهه بیست زندگیتون بدونید... بالاخره میفهمین که شبها خدا رو بغل کنید و بخوابید... نه دوستت دارم های پوشالی و لحظه ای... آرام و سبز باشید

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو