2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این هنرپیشه ها کجااا زندگی میکنن😲😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست
گلزار مجرده 

عزیزانم فقط بحث بچه نیس به دنیا آوردن بچه اونجا یه راه اقامت گرفتنه مثلا نیکی کریمی ام مجرده خیلیاشونم به طرق مختلف اقامت گرفتن

❤❤❤خدایا ممنونم واسه همه چی ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره سوال كنيم چرا شرايط مملكتمون طوريه كه هر كي بتونه ميزنه بيرون اونايي هم كه موندن يه سرياشون&n ...

میدونین ایران بالاترین آمار مهاجرت رو داره حتی با اینکه جنگ زده نیست؟یعنی بالاتر از سوریه 

میدونین ایران بالاترین آمار مهاجرت رو داره حتی با اینکه جنگ زده نیست؟یعنی بالاتر از سوریه  

اينو نميدونستم

ولي در كل نميدونم چرا كسي به اين  زنگ خطر كه چه عرض كنم آژير خطر توجه نميكنه 

خيليها هم كه خيلي ريلكس ميگن هركي دوست نداره بره( مودبانه همون هررري) پاك كردن صورت مساله

اينو نميدونستم ولي در كل نميدونم چرا كسي به اين  زنگ خطر كه چه عرض كنم آژير خطر توجه ن ...

واسه همینه که تعداد خیییلی زیادی از نخبه های ناسا اساتید هاروارد و اکسفورد و گوگل و  .... ایرانین و تنها چیزی که به ماها میرسه حسرته!

امضات خیلی قشنگه افرین به شجاعتت 💐

😘

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

این بازیگرا همونایی هستن که واسه زلزله زده های کرمانشاه پول جمع کردن بعد پولارو صرف کار دیگه ای کردن😕

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
این بازیگرا همونایی هستن که واسه زلزله زده های کرمانشاه پول جمع کردن بعد پولارو صرف کار دیگه ای کردن ...

واللا ازیناش خبرندارم ولی ی نگا ک به لیست کردم تاسف خوردم واسه مملکتی که پول سلبریتی هاش از جیب ماس عشق و حالشون جای دیگه

یکی نیس بگه جای دیگه آدم حسابتون میکنن؟تهش میشین گلشیفته دیگه

واللا ازیناش خبرندارم ولی ی نگا ک به لیست کردم تاسف خوردم واسه مملکتی که پول سلبریتی هاش از جیب ماس ...

خبرشو تو تلویزیون هم گفتن مثل اینکه به  بانکها بدهکار بودن و پولی که واسه زلزله زده ها جمع شده بود رو دادن بابت بدهی های خودشون..اونوقت یکی از همین بازیگرا میگفت حب ایران یجمعنا و من هنوز موندم حب و دوستیشون کجاست فقط به حرف یا در عمل 😐بازیگرا به واسطه ما مردم معروف میشن نه چیز دیگه ولی متاسفانه دارن سواستفاده میکنن

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره