من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)
این بازیگرا همونایی هستن که واسه زلزله زده های کرمانشاه پول جمع کردن بعد پولارو صرف کار دیگه ای کردن😕
مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
واللا ازیناش خبرندارم ولی ی نگا ک به لیست کردم تاسف خوردم واسه مملکتی که پول سلبریتی هاش از جیب ماس ...
خبرشو تو تلویزیون هم گفتن مثل اینکه به بانکها بدهکار بودن و پولی که واسه زلزله زده ها جمع شده بود رو دادن بابت بدهی های خودشون..اونوقت یکی از همین بازیگرا میگفت حب ایران یجمعنا و من هنوز موندم حب و دوستیشون کجاست فقط به حرف یا در عمل 😐بازیگرا به واسطه ما مردم معروف میشن نه چیز دیگه ولی متاسفانه دارن سواستفاده میکنن
مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره