2777
2789
عنوان

عفونت گوش

248 بازدید | 16 پست

گوش دختر یه ماه و نیمه ام عفونت کرده الان متوجه شدم آخه دور گوشش همش یه مایعی خشک میشد الان داخل گوششو نور انداختم دیدم کلی چرک کرده، الهی بمیرم براش این همه وقت نفهمیدم، باباشم نیست باید تنهایی ببرمش دکتر وااااای خدایا اعصابم خورد شد :-(

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش پسر منم درد می‌کنه، هفت ماهشه همش گریه می‌کنه 😢

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
عنبرنساتوخونه دودکن وبگیرسمت گوشش علاج عفونته منم دوتاگوشام عفونت داره پشت گوششم ویکس بزن

الان خونه خودمم نیستم بدبختی هیچی اینجا نیست باید برم خونه خودم این کارا و بکنم

تب نداشت؟

نه تب نداشت فقط بی قراری میکرد من فکر میکردم دل درد داره طفلی بچم از موقع تولدش خیلی اروم بود چطور من نفهمیدم :-(

اگه واقعا عفونت باشه، حتما نیاز به درمان دارویی و آنتی بیوتیک داره. معمولا نوزاد تب داره، دستش را به سمت گوشش می بره و بی قراره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
گوش پسر منم درد می‌کنه، هفت ماهشه همش گریه می‌کنه 😢

حتما ببرش دکتر عفونت گوش خیلی خطرناکه

الان خونه خودمم نیستم بدبختی هیچی اینجا نیست باید برم خونه خودم این کارا و بکنم

حتمااینکاروکن طفل معصوم

حمومم میبری مواظب باش توگوشش اب نره

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اگه واقعا عفونت باشه، حتما نیاز به درمان دارویی و آنتی بیوتیک داره. معمولا نوزاد تب داره، دستش را به ...

تب ندارم ولی دستشو می‌بره سمت گوشتش می‌کشه و بی قراره بعدشم از گوشش یه مایع زرد رنگ میاد با چشمم نگاه کردم خودم قشنگ دیدم داخل گوشش پر چرکه سفید رنگه

حتمااینکاروکن طفل معصوم حمومم میبری مواظب باش توگوشش اب نره

فکر کنم حموم زیاد بردمش اینجوری شده