2777
2789

از هفته پیش تاحالا لک قهوه ای داشتم الان دو سه پپهه فقط صبحا موقع ادرار چکه چکه ازم میریزه دکترم رفتم چندتا شیاف دادن گفتن استراحت کن عب نداره من خیلی میترسم چیکار کنم تروخدا از سقط نگید

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توهفته ٥تا٧ داشتم خيلي كم

ولي خود به خود برطرف ميشه  با اينكه استراحت مطلق نميكردم مهموني مي رفتم فقط وسايل سنگين برندار واستراحت بكن

الان همه دارن نگران نباش

من تو چهار ماهگی افتادم رو خونریزی شدید .تا شش ماهگی هم هی لک میدیم .پسرم هم سالم بدنیا اومد .استراحت داشته باش و از دستشویی فرنگی استفاده کن .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دارو چی استفاده میکردی برا لکه بینی؟

من چون تو سه ماهه ی دوم بودم حتی شیاف هم بهم نداد فقط واسه جلوگیری از انقباض رحمی قرص ایزوپرین میخوردم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

تو هفت هفته یه لخته دفع شد ازم، تو هشت، سه روز لکه بینی داشتم بعد رفتم دکتر شیاف داد ۱۰ روز بعد شیاف دوباره یه روز لکه بینی داشتم، دیگه مشکلی نداشتم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من چون تو سه ماهه ی دوم بودم حتی شیاف هم بهم نداد فقط واسه جلوگیری از انقباض رحمی قرص ایزوپرین میخور ...

منم سه ماهه دومم واسه یه لکه یه هفتس پروژسترون خوردم دیگه بس نیس بنظرت؟

من داشتم از هفته ۶ تا یک ماه خونریزی شدید .روزی ۴ تا امپول پروژسترون زدم و شیاف .وقرص دوفاستون و ویتامین ث .اخرم خوب نشدم رفتم امپول روگام زدم چون گروه خونم منفی بود .بعدش خوب شدم ..الان بچم ۴ ماهه بدنیا اومده

منم سه ماهه دومم واسه یه لکه یه هفتس پروژسترون خوردم دیگه بس نیس بنظرت؟

عزیزم بهتره با دکترتون مشورت کنید .وقتی من خونریزی کردم دکتر گفت ممکنه خونریزی از پشت جفت باشه واسه همین فقط داروی ضد انقباض بهم دادن .اما لکه بینی شما ممکنه علت دیگری داشته باشه .

من داشتم از هفته ۶ تا یک ماه خونریزی شدید .روزی ۴ تا امپول پروژسترون زدم و شیاف .وقرص دوفاستون و ویت ...

منم آمپول روگاممو زدم پنج شنبهاماش اما فرقی نکرد

من هفته ۱۲ امپول روگام زدم .تو ۲۸ هفته نزدم چون گروه خون شوهرم مثبت بود گفت لازم نیس 

من الان 10 هفتمه دکترم دیروز گفت روگام و زدی ایمن شدی دیگه خونریزیت عب نداره دوباره باید 7 ماهگی بزنی گروه خونی شوهر منم مثبته