از هفته پیش تاحالا لک قهوه ای داشتم الان دو سه پپهه فقط صبحا موقع ادرار چکه چکه ازم میریزه دکترم رفتم چندتا شیاف دادن گفتن استراحت کن عب نداره من خیلی میترسم چیکار کنم تروخدا از سقط نگید
نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو چهار ماهگی افتادم رو خونریزی شدید .تا شش ماهگی هم هی لک میدیم .پسرم هم سالم بدنیا اومد .استراحت داشته باش و از دستشویی فرنگی استفاده کن .
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
من چون تو سه ماهه ی دوم بودم حتی شیاف هم بهم نداد فقط واسه جلوگیری از انقباض رحمی قرص ایزوپرین میخوردم
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
من داشتم از هفته ۶ تا یک ماه خونریزی شدید .روزی ۴ تا امپول پروژسترون زدم و شیاف .وقرص دوفاستون و ویتامین ث .اخرم خوب نشدم رفتم امپول روگام زدم چون گروه خونم منفی بود .بعدش خوب شدم ..الان بچم ۴ ماهه بدنیا اومده
منم سه ماهه دومم واسه یه لکه یه هفتس پروژسترون خوردم دیگه بس نیس بنظرت؟
عزیزم بهتره با دکترتون مشورت کنید .وقتی من خونریزی کردم دکتر گفت ممکنه خونریزی از پشت جفت باشه واسه همین فقط داروی ضد انقباض بهم دادن .اما لکه بینی شما ممکنه علت دیگری داشته باشه .