2777
2789
عنوان

مادرشوهر جوان

5143 بازدید | 83 پست

کسایی که مادرشوهرشون فوق العاده جونه و‌به خودش میرسه و‌اینکه نسبت بهتون حس حسادت و‌رقابت داره و از هم‌متنفرید چی کار میکنید که حرصشو در بیارید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرمن خیلی عسب افتاده اس به معنای واسعیییی. رفته بودیم تالار دیدم جوراب سیاه صخطم ک‌یده از رو‌‌لوار روشم دامن پابرهنه داره رامیره توتالار دیگه راهموکج کردم ازش خخخخخخ

من مادرشوهرم ۶۵ سالشه..من موهامو برا عروسیم رنگ کرده بودم بعد چندوقت که موهای خودم در اومده بود دورنگ شده بود..چون خیلی بدم میومد رفتم کل موهامو مشکی کردم مادرشوهرم دید گفت موهاتو رنگ کردی اونطوری که خوشگل تر بود منم گفتم نه بدم میومد دورنگ...موهای خودشم دورنگ بود دو روز بعدش رفت رنگ کرد موهاشو😂😂😂

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

خیلی جوون نیس ولی خیلی رو فرمه و به خودش میرسه.حس رقابت و حسادت ندارم.خوشم میاد که به فکر خودشه هم از لحاظ تحصیلات بالاترینه هم فشن و هیکل و غیره. سعی میکنم الگوم باشه

خدای مهربونم شکرت 💓
مادرشوهرمن خیلی عسب افتاده اس به معنای واسعیییی. رفته بودیم تالار دیدم جوراب سیاه صخطم ک‌یده از رو‌‌ ...

انگار زیاد غلط داشتم عقب افتاده اس. جوراب ضخیم از روشلوار اینا تصحیح شده غلطا

مادر شوهر من بهش بر میخوره عروس داره  از روزی که من اومدم تو‌خونوادشون کلی به خودش میرسه و‌تغییر دکور میده منزلشونو🤣🤣فوقالعاده حسودودضعیفه فقط موندم دورادور چجوری حرصشو‌در بیارم چون قهریم الان