2777
2789
عنوان

خانمهای شیرازی لطفا یه لحظه بیاین

1172 بازدید | 17 پست

سلام خانمهای گل .کسی بوده بیمارستان حافظ زایمان طبیعی انجام بده ؟چطوره محیطش؟راسته که همش دانشجوها هستن؟؟ کلا سخت بوده براتون زایمان طبیعی؟؟؟

سلام عزیزم من خودم نه ولی خواهر شوهرم تو بیمارستان حافظ بود واقعا خیلی عالی بودن همه چی .ثبت نام کرد ...

اره عزیز.ثبت نام کردم ولی امروز بهم گفتن خوب نیس دو دل شدم اخه زایمان اولمه همش استرس ب جونم افتاده نمیدونم چکار کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز.ثبت نام کردم ولی امروز بهم گفتن خوب نیس دو دل شدم اخه زایمان اولمه همش استرس ب جونم افتاده ...

عزیزم بسپار دست خدا انشالله ک نی نی سالم میاد بغلت منم دوست داشتم بیام حافظ ثبت نام کنم ثبت نامم نکردن گفتن فقط اونایی ک بارداری پر خطر دارن ثبت نام میشن 

خدا جونم کمک کن نی نی من سالم ب دنیا بیاد 
عزیزم بسپار دست خدا انشالله ک نی نی سالم میاد بغلت منم دوست داشتم بیام حافظ ثبت نام کنم ثبت نامم نکر ...

توکل بخدا همچنین گلم.به من که چیزی نگفتن واسه پر خطر و ... ثبت نامم کردن البته ماه پنجم رفتم ثبت نام

توکل بخدا همچنین گلم.به من که چیزی نگفتن واسه پر خطر و ... ثبت نامم کردن البته ماه پنجم رفتم ثبت نام

اره ب من گفتن پره نمیتونیمثبت نام کنیم دکترتون کیه دکتر صمصامی عالیییی هستن دکتری بودن ک منودنیا اوردن

خدا جونم کمک کن نی نی من سالم ب دنیا بیاد