2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

178 بازدید | 13 پست

کسی میدونه وقتی اولینبار قرص جلوگیری میخوری چندروز بعدش میشه بدون جلوگیری رابطه داشت؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

از روز اول فک کنم...

نه فکرنمیکنم طول میکشه تا اثرکنه

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز میخوری دیگه لازم نیست جلوگیری دیگه داشته باشی اکه از شنبه و یکشنبه ها میخوری 

میدونم.منظورم اینه که باراول که شروع میکنی قرص خوردن بعداز چندروز اثرمیکنه و آدم قطعی باردارنمیشه 

من همیشه از شب پنجم جلوگیری نمیکنم

یعنی از قرص پنجم به بعد؟

تا دو هفته حتما باید یک روش دیگه استفاده کنی، بعضی از دکترها هم میگن برای اطمینان تا یک ماه

ماه بعد چی؟اونوقتم صبر لازمه؟

ماه بعد چی؟اونوقتم صبر لازمه؟

نه دیگه از زمان شروع تا دو هفته یا یک ماه روش دوم هم داشته باش بعدش دیگه تا هر وقت قرص میخوری امنه، مثلا اگر میخوای شیش ماه بخوری قرص رو فقط ماه اول روش دوم داشته باش، پنج ماه بعد همون قرص کافیه

نه دیگه از زمان شروع تا دو هفته یا یک ماه روش دوم هم داشته باش بعدش دیگه تا هر وقت قرص میخوری امنه، ...

بعدش قرصا ۲۱تایی هستن کمن خوب تموم که شد آدم پریود میشه من هیچوقت اینقدر زود به زود پریود نمیشم اگه ۷تا دیگم بخورم که بشه ۲۷ تا طوریه؟

بعدش قرصا ۲۱تایی هستن کمن خوب تموم که شد آدم پریود میشه من هیچوقت اینقدر زود به زود پریود نمیشم اگه ...

من یاز میخوردم که خودش واسه روزهای پریود قرص سفید داشت خیلی خوب بود ، اما کلا خودسر کاری نکن، هر چیزی که دستورشه انجام بده، تا جایی که من میدونم دوره ی استراحت که تموم شد چه پریود بشی اون تایم استراحت چه نشی تو باید بسته ی قرص بعدی رو شروع کنی، خودت الکی اضافه کم نکن

تا دو هفته حتما باید یک روش دیگه استفاده کنی، بعضی از دکترها هم میگن برای اطمینان تا یک ماه

من واسه قطع عادتم اینو بهم داد دکتر..جلوگیری هم نکردم..ممکنه حامله شد؟؟البته بچه میخواما😂