2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست نمی‌دونم چمه

97 بازدید | 11 پست

به معنای واقعی کلمه دوست دارم از زندگی انصراف بدم 

خیلی خستم از صبح تا شب فقط رو تختم و گریه میکنم 

نه میتونم درس بخونم نه میتونم برم بیرون نه میتونم کاری کنم 

فکرو خیالات رهام نمیکنه دلم گرفته دلم داره در میاد 

دلم برای اون نامرد عوضی تنگههه 

حس کمبود میکنم حس عقده حس بی کسیییی 

حس میکنم گیر افتادم 

دوست دارم بخوابم و دیگه پانشمممم

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرفای افسرده کننده رو میزنی ماهم افسرده شدیم چه برسه به خود شما

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

افسرده شدی دیگ باید بری روانشناس و روانپزشک راه دیگه ای نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
افسرده شدی دیگ باید بری روانشناس و روانپزشک راه دیگه ای نیس

عه واقعا!! کسی ک درگیر افسردگی شدید باشه ک سراغ گوشی نمیره تاپیک بزنه ،اینه علائم احوالات ناخوش نارضایتی میگن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عه واقعا!! کسی ک درگیر افسردگی شدید باشه ک سراغ گوشی نمیره تاپیک بزنه ،اینه علائم احوالات ناخوش نارض ...

پروفسور از کجات درآوردی این اطلاعاتو افسردگی سطح بندی داره 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پول ندارم

تور آفتاب شب زود خوابیدن روزی ۸ لیوان آب خوردن ورزش سبک حرف زدن با کسایی که دوستشون داری سریال کمدی می‌تونه کمکت کنه

پروفسور از کجات درآوردی این اطلاعاتو افسردگی سطح بندی داره

سطح بندی ایشون در حدی نیست ک روانپزشک و قرص دارو درگیر بشه پیشنهاد ندین شما 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.