2777
2789
عنوان

چرا وقتی با کاربری قبلیم..

377 بازدید | 23 پست

چرا وقتی با کاربری قبلیم میخوام بیام سایت،میزنه کاربری شما تایید نشده؟!😢😐😐😐😟😯😞

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم برش گردونم؟کسی نیس بلد باشه راهنماییم کنه؟😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چ میدونم سایت ناسا رو دارن مدیریت میکنن نمیشه دوتا کاربری داشته باشی قانون سایته

دوتا کاربری ندارم که 😯با اون نمیشد وارد بشم مجبور شدم یه کاربری جدید بسازم

عه کدوم مونایی  اون که عکس کاربریت یه عروس بود

نه اون نیستم