2777
2789
عنوان

چرا وقتی با کاربری قبلیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 23 پست
به نی نی  یارخصوصی  پیام بده دلیلش بپرس چرا نمیتونی بیای

مرسی عزیزم فکر کنم دلیلش این بود که تو یه تاپیک سیا.سی کامنت گذاشتم

کامنت بدی هم نبود استارترش شوهرش اخراج شده بود از کارش،دلداریش دادم فقط همین😢فک کنم چون تاپیکش مشکل داشت منم قطع شدم😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم فکر کنم دلیلش این بود که تو یه تاپیک سیا.سی کامنت گذاشتم کامنت بدی هم نبود استارترش شوهر ...

اره منم قطع شدم سری قبل,, کلا پست سیاسی بزاری بدون اخطار قطع,, ولی سه روزه هست بعدش  برمیگرده کاربریت عزیزم. 💕💕

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اره منم قطع شدم سری قبل,, کلا پست سیاسی بزاری بدون اخطار قطع,, ولی سه روزه هست بعدش  برمیگرده ک ...

عه جدییییی  وای چه خبر خوبی دادی

آخه با اون کاربریم خیلی دوست پیدا کرده بودم 

مرسی عزیزم😍😍

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عه جدییییی   وای چه خبر خوبی دادی آخه با اون کاربریم خیلی دوست پیدا کرده بودم  مرسی عزی ...

فداتشم گلم,, اره خودمم چندبار  حبس خوردم باز برگشتم. 😆😆😆😆

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فداتشم گلم,, اره خودمم چندبار  حبس خوردم باز برگشتم. 😆😆😆😆

😄😘😘