2777
2789
عنوان

کسی فتق ناف عمل کرده؟

6698 بازدید | 14 پست

من چهل روزه که سزارین شدم و فتق ناف پیدا کردم و یه قلنبه کوچولو بالای نافم دراومده  وکمی درد داره تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین در مورد عمل و اینکه ایا زود باید عمل کنیم یا میشه بزاریم برای فرصت مناسب آخه من کسیو ندارم که ازم مراقبت کنه و در حال حاضر هم یه بچه ۴۰ روزه دارم اگه در مورد عملش میدونید ممنون میشم به منم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره من دخترخالم چند ماه پیش عمل کرد خودمم دچارشم ولی چون یه عصب چسبیده به قسمت پارگی فعلا از ریختن دل و رودم تو هم جلوگیری میکنه فعلا میسازم تا بعد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من هم دقیقا پارسال این موقع چند روز بعد از سزارین دیدم دور نافم درد میکنه وقلمبه شده توی نت سرچ کردم که ازدنیا سیر شدم که با بچه کوچیک چجوری عمل کنم

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
عمل دختر خالتون چطوری بود

اون چون فتق ناف و فتق کشاله ران باهم بود و تخمدانشم برداشت خب عملش طولانی بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

چند روز بعدش رفتم دکتر معاینه کرد وگفت چیزی نیست وبهم گفت شبا به پشت بخواب وخیلی آروم با سر انگشتات بزن دور نافت چند بار تا بره تو،

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

من هنوز جای خودمو نگرفتم بعد از سزارین ،،تو شهر غریبم یه مادر مسن هم دارم که بینهایت مریضه و ناتوان ،خودم کردم که لعنت بر خودم باد یک هفته قبل مادر شوهرم اومد خونم اومدم نهار درست کنم آب قطع شد رفتم از جلوی حیاط یه دونه دبه بیست لیتری پر اب کردم که هنون موقع دور نافم درد گرفت و روز بعد دیدم که قلنبه شده