2777
2789

همسایه پایینمون کلی صداشون میاد حتی کمترین صداها مثل قیژ درشون که دارن درو اروم باز میکنن یا میبندن.. یا وقتی میرن دستشویی درو میکوبن میبندن.. میاد اینا همش... 

صدا راه رفتنشونم میاد با اینکه ما بالاییم و هیچ کی بعد طبقه ما نیست همش صدای محکم راه رفتن شون میاد

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای صدای سکسشونم میاد بچه هم دارن خدایا چیا میشنوم حتما ی فکری بکنید

بچه ندارن 7 ماهه ازدواج کردن. هر شب هر شب دارن اونم چند ساعت طولانی.. هر بارم چند سانس... 

برای چه کاری دقیقا میخوای عایق کنی؟ سروصداسچی همسایه یا صداهای تو خیابون؟! ی سری دیوار های آکوستیک هس که فک کنم گرون باشه. من بخاطر سروصدای دوره گردا ب فکرش بودم.اما چون گرون میشد بیخیال شدم.ی سری پرده هست که جلوی در یا پنجره آویزون نیشه و صدا رو جذب میکنه.ی سری هم رو دیوار نصب میشه که صدا رو جذب میکنه. اما بهترین کار اینه که کف خونتون رو با فرش بپوشونید.چون سرامیک صدا رو خیلی جذب میکنه. ی سری شانه تخم مرغ هم میتونی ب دیواری که مشترک هست با همسایه بچسبوتید صدا رو جذب میکنه.پنجره هاتم دو جداره کن

برای چه کاری دقیقا میخوای عایق کنی؟ سروصداسچی همسایه یا صداهای تو خیابون؟! ی سری دیوار های آکوستیک ه ...

حاضرم روزی شصت تا دوره گرد و وانای و کامیون مصالح بیاد که من صدای همسایه پایینی مونو نشنونم... وقتی ماشین و کامیون و اینا رد میشه تازه اعصاب م راحت میشه.. 

انقد محل و کوچه خلوت و ساکته که از سکوت محض همه صداهای همسایه میاد حتی قژ درشون.. 

خسته شدم

خب اگه سرامیمه نذار لخت باشه.حتما همه جا رو با موکت و فرش بپوشون .چون خیلی سرامیک لخت صدا رو جذب میک ...

صدای مارو یا صدای اونا رو؟ من میخوام صدای اونا نیاد.. خودم بخدا صدا نمیکنم اصن.. کل روز ساکت تو خونه هستم.. پای نی نی سایتم اصن میبینی که.. موبایل دستمه که صدا نمیکنم... خودم و شوهرمم اگرم  س کنیم یخدا انقدددد اندازه مورچم صدا نداریم.. خودم اصن زشت میدونم.. بدو بدو که نمیکنم هی ام راه نمیرم تو خونه از این ور به انور.. چون باردارم.. در دستشویی حمومم میریم توش کلا نمیبندیم.. چون یه دقیقه دو دقیقه که بیشتر اون تو نیستیم.. کل روزم  که تنهام دستشویی برم درشو بستن نداره... چون تنهام.. شوهرمم باشه پیش میکنم کلا نمیبندم.. چون قرار نیست کسی بیاد حمله کنه بهم که.. ،، سالی یه مهمون اگرم بیاد خیلی کمه... خیلی کم.. کلا کارایی که اونا میکننو من نمیکنم که گفتی اونا از مال شما ناراحتن

صدای مارو یا صدای اونا رو؟ من میخوام صدای اونا نیاد.. خودم بخدا صدا نمیکنم اصن.. کل روز ساکت تو خونه ...

اگه سرامیک لخت باشه هر وی صدا از همسایه بگیر تا خیابون جذب خونه میشه. اگه میخوای صداشون کمتر بیاد کل خونه رو موکت کن.دیوار مشترک یا پنجره یا هر جایی که فکر میکنی از اونجا صدا بیشتر میاد شانه تخم مرغ بذار.صدا رو میگیره