2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 99 پست
چون وقتی زن کتک بخوره عزت نفسش میره اگه جلوش واینسی ۲ سال دیگه یه زن افسرده مریض و عصبی میشی که حتی ...

برام دعا کن بتونم الان گاهی سر بچم داد میزنم بعد میشینم گریه میکنم دارم خل میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادر ندارم پپدرمم بیکاره هیچ پس اندازی هم نداره که بتونه حمایتم کنه 

گلم حمایت که فقط مالی نیست نمیتونه به شوهرتون بگه دست رو دخترم بلند نکن بد میبینی نمیتونه نصیحت بکنه یابترسونه؟

اگه نه  خودت سعی کن بامشاوره بادعا خوندن باحرف زدن باهاش آرومش کنی کتک خوردن ازشوهر خیلی بده.وقتی صبانیه شما کاریش نداشته  باش چون مجبور به زندگی هستی اینارو میگم

کدوم شهرین شما؟ سابقه دست بزن توخانوادشون دارن؟ سابقه طلاق؟سابقه جنون یا افسردگی؟رابطه ات &nbs ...

خودش هر بار معذرت خواهی میکنه تهران هستم کلا خانواده دعوایی هستن طلاق هم ندارن تو خانوادشون مادر خودشم دقیقا مثل منه چون حامی نداشته پای زندگیش مونده رابطمونم خوبه ولی ی دفعه دیونه میشه