2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حتی یه مشاوره نمیتونی بری؟؟؟ چرا برخورد جدی نمیکنی قهر؟؟پزشک قانونی؟؟؟اون اگه رو بچش حساس بود جل ...

درست میگی یبار که با خانوادش صحبت کردم مامانش میگفت این رفتاراش به خاطر دوران بچگیشه همش تو دعوا و فش وفش کاری بزرگ شده

کدوم شهرین شما؟ سابقه دست بزن توخانوادشون دارن؟ سابقه طلاق؟سابقه جنون یا افسردگی؟رابطه ات  باخانواده شوهرت چطوره؟ چندمین باره شمارو میزنه؟

میاد معذرت خواهی یا شما خسته میشی میری منت کشی؟

درست میگی یبار که با خانوادش صحبت کردم مامانش میگفت این رفتاراش به خاطر دوران بچگیشه همش تو دعوا و ف ...

به نظر من 90 درصد مردا تو همین محیط بزرگ شدن ! 10 درصد از مردا هستن که سالم و نرمال هستن و خوش به حال زنای اونا 

درست میگی یبار که با خانوادش صحبت کردم مامانش میگفت این رفتاراش به خاطر دوران بچگیشه همش تو دعوا و ف ...

صد درصد ریشه در کودکی داره مردایی که بی دلیل میزنن از درون حقارت دارن کتک میخوردن خودشون ....نزار بچت مثل پدرش بشه که میشه شک نکن جلو اون تورو میزنه اون میفهمه اونم عقده میکنه فردا تو جامعه و زندگی خالیش میکنه پس جدی بگیر حس میکنم اعتماد به نفس نداری ترسویی مردم برات بیشتر مهمن تا خودت

ماراتون پدری برادری یک حامی چیزی ؟ هیچکسو نداری؟ به خاطراینکه شما زدی پشت بچه اونم چپ وراست شما رو ...

خواهر و برادر ندارم پپدرمم بیکاره هیچ پس اندازی هم نداره که بتونه حمایتم کنه 

مارتون زندگی عادی خودتو بکن فعلا تاخودش بیاد معذرت خواهی  بعد بهش بگو که چقدر کارش ناراحتت میکنه بگو همونقدر که بچه توهس بچه منم هست منم دلسوزشم قرارنیس  رو من دست بلند کنی اگه خیلی بهش فشارمیاد خودشو بزنه .

به نظر من 90 درصد مردا تو همین محیط بزرگ شدن ! 10 درصد از مردا هستن که سالم و نرمال هستن و خوش به حا ...

همیشه حسرتشونو میخورم من از بچگی عذاب و بی پولی زیاد کشیدم ازدواج که کردم بدتر شد وضعیتم الان پول دارم ولی خوشبخت نیستم