2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن چیزایی که باعث عصبی شدنش میشه رو تا حد ممکن انجام ندی اگرم بچه شلوغه هی دردسر درست میکنه سعی کن نذاری روزا بخوابه شبا که شوهرت میاد اون زود خوابش ببره تا دیگه کاری نکنه شما دعواتون شه کلا خودت میگی شرایط هیچ برخوردی رو نداری پس حداقل شرایط مدارا رو داشته باش 

عزیزم سعی کن چیزایی که باعث عصبی شدنش میشه رو تا حد ممکن انجام ندی اگرم بچه شلوغه هی دردسر درست میکن ...

به خدا خیلی مراعات میکنم خیلی بیشتر دعواهامونم سر بچس ولی بازم ی چیزی پیش میاد که این کارارو بکنه 

میگم که سعی کن روزا نخوابه بجاش شبا زود بخوابه بعدشم اونم بزرگ میشه این روزا میگذره 

انقدر به بابا ش وابسته س اگه نبینتش مریض میشه باباشم همین طور ولی بازم سعیمو میکنم ممنونم عزیزم 

هر مردی یه ایراداتی داره اگه میبینی برای بچه پدر خوبیه اینم جای شکر داره باهاش مدارا کن و مهربونی مطمئن باش شاید زمان ببره اما جواب میده من از خیلیا شنیدم با اومدن بچه دعواهای زن و شوهری بیشتر شده اونم فقط بخاطر بچه ولی با بزرگتر شدنش دعواهاهم کم شده خوب هرکی فکر میکنه خودش برای بچه دلسوزتره یا کار خودش درستتره

من الان باردارم ولی گاهی اوقات میشینم سر تربیت و اینده بچه با شوهرم بحث میکنم اونم هاج و واج نگاه میکنه فکر میکنه دیوونه شدم بعد میگه بابا بذار به دنیا بیاد بعد به من گیر بده  

هر مردی یه ایراداتی داره اگه میبینی برای بچه پدر خوبیه اینم جای شکر داره باهاش مدارا کن و مهربونی مط ...

عزیز دلم ایشالله که بچت صحیح وسالم بیاد تو بغلت و هیچ وقت با هم دعوا نکنید و زندگیتون روز به روز بهتر بشه

ببین ماراتون ازهمین وابستگی بچه وپدربهم استفاده کن  سرفرصت مناسب به شوهرت بگو عزیزم منم مادربچه ام اگه فرزندمون شاهد این باشه که تومرتب منوکتک میزنی محبت توازدلش میره .بگو هیچ بچه ای دوست نداره پدرش مادرشو بزنه