2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 99 پست
پس مشکل روانی داره حتما ببریدش پیش مشاوره مگه آدم سالم و عادی واسه یه همچین اتفاقی زنش و چپ و راست م ...

دیگه کم اوردم عزیزم دارم عداب میکشم همش میگم چرا من نباید خوشبخت باشم چرا باید از همه چی بترسم و مراعات کنم که ابروش نره خیلی بدبختم 

چرا ولی یکی دو روز طول میکشه تا به خودش بیاد

ببین من امروز زنگ زدم با مشاور تلفنی صحبت کردم خیلی آروم شدم، تو هم زنگ بزن شاید راه حلی جلو پات گذاشت، اگه خواستی شمارشو بدم(فکر کنم رایگانه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زنا ساده ان فکر میکنن اگه خودکشی کنن مرده عذاب وجدان میگیره و سالها از غم عشقشون میسوزه و سر ب ...

بعضیا هم میگن خیانت کرد ازآبروش خودکشی کرد به همین راحتی طن که زنده نیس بیا د ازحقش دفاع کنه 

حالا طرف نمرد افتاد ناقص شد مغزش آسیب دید کورشد چه وچه شد  قشنگ شوهر ه طلاقش میده بچه رو ازش میگیره دادگاه هم روش اسم میزاره که مجنونه تعادل روانی نداره

پس خودکشی راه حل نیست

دیگه کم اوردم عزیزم دارم عداب میکشم همش میگم چرا من نباید خوشبخت باشم چرا باید از همه چی بترسم و مرا ...

با کم آوردن و ناامیدی مشکلی حل نمیشه یه فکر اساسی برای زندگیت بکن فکر کردی خودت و بکشی میشینه از عذلب وجدان میمیره ؟ نه گلم .

چرا حتی یه مشاوره نمیتونی بری؟؟؟ چرا برخورد جدی نمیکنی قهر؟؟پزشک قانونی؟؟؟اون اگه رو بچش حساس بود جل ...

اره قبول دارم از ابروم میترسم چیکار کنم دلم میخواست اون موقع شب از خونه بزنم بیرون برم ولی تو این جامع کثیف چه جوری ساعت یک شب میزدم بیرون 

ببین ماراتون اگه بدنت کبوده هنوز میتونی بری پاسگاه بگی برگه بدن برای پزشکی قانونی نه اینکه شکایت بدی براشوهرت ها نه.اونجا مظلوم بازی دربیار بگو بچ ه دارم وطلاق نمیخوام ونمیتونم طلاق بگیرم فقط میخوام شوهرم بترسه لطفا معرفیم کنین پزشک قانونی .ازپزشک قانونی هم برگه بگیر نگه دار این ازین

اما حتی شده ازیکی قرض کنی حتی شده لباس دست دوهاتو سایت دیواربفروشی (البته تلفن مامانتو یا یکی ازاعضای خانوادتو بزارسایت چون آدم احمق زیاده مزاحم میشن دردسرمیشه برات - لباسارم یاهرچی بده مامانت توخونش طرف بامامانت قراربزاره بیادتحویل بگیره) بفروش خودت تنها برو مشاور ازسیرتاپیاز رفتارای خودت وشوهرتو تعریف کن صادقانه تامشاورهم بتونه قشنگ راهنمایی کنه بگو من بااین مرد چه رفتاری کنم؟

اره قبول دارم از ابروم میترسم چیکار کنم دلم میخواست اون موقع شب از خونه بزنم بیرون برم ولی تو این جا ...

بین زن و شوهرا این چیزا پیش می یاد باید صبور باشی و در موقع مناسب بهش بفهمونی این رفتارش اشتباههه از مشاور هم می تونی کمک بگیری 

اره قبول دارم از ابروم میترسم چیکار کنم دلم میخواست اون موقع شب از خونه بزنم بیرون برم ولی تو این جا ...

ابرو چیه عزیزم؟؟؟ مردم وقتی داری کتک میخوری کجان؟؟فردا بمیری کیه که ناراحتیت رو بکنه پس فکر خودت باش مردم الانشم پشتت حرف میزنن