2777
2789
عنوان

تجربه بچه داری

1550 بازدید | 14 پست

با ی بچه دوماهه چیکار میکنین افسرده و کسل نشین. کلا تجربه هاتون رو بگین چیکار میکنین که به کارای خونه هم برسین به همسر برسین. به خودتون برسین اما از بچه کم نذارین.

میشه بگین

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا که ده ماهشه مشکلی نداشتم خدارو شکر به خونم رسیدم به خودم به همسرم. 

خدارو شکر مامانمم تا الان کمکم کرده تنهام نذاشته 

خونم که همیشه مرتبه تا حالا نشده به هم بریزه

درسته اویل یکم سخته ولی من آدمی ام که تو هیچ شرایطی روحیه ام رو نمیبازم و سعی میکنم از پسش بر بیام و لذت ببرم از موقیتم😍بچه داری سخته ولی خیلییییی شیرینه 

زمان خوابشو تنظیم کن هر روز سر یه ساعت خاص بخابونش وقتیم اون خابه به کارات برس من همین کارو میکردم

تقریبا این کار رو میکنم اما چشم به هم میزنم شب شده و همه وقت من رفته. اصلا قابل پیش بینی نیس آخه هر وقت بخواد میخوابه هر وقت بخواد من رو در اختیار گرفته ی جورایی

بچه تونو به بغل عادت ندید که این بزرگترین دردسره هر وقت گریه کرد برید پیشش ولی بغلش نکنید البته وقتی حالش کاملا خوبه و فقط بهونه میگیره در این صورت اولین قدم رو برای وقت گذاشتن برای کار خونه واشپزی برداشتین

دوم اینکه یه وقت هایی رو فقط به خودتون اختصاص بدین اهنگ مورد علاقتونو بزارید برقصید برید جلوی اینه کمی ارایش کنید کمی عطر ملایم بزنید.برای خودتون هدیه بخرید اگه مادرتون نزدیکتونه گاهی بچرو بزارید پیشش بریگ ارایشگاه دستی به سر و شکلتون بکشید 

برای خودتون خوراکی های خوشایند درست کنید یا بخرید .کمی تحرکتون رو بیشتر کنید که هم چاق نشید هم بتونید غذای خودتون و کارهای نوزاد رو با هم انجام بدین 

بچه تونو به بغل عادت ندید که این بزرگترین دردسره هر وقت گریه کرد برید پیشش ولی بغلش نکنید البته وقتی ...

ممنون گلم

شوهرمم اعتماد به نفسم رو‌گرفته هی میگه غذا درست نکن

وقت نمیکنی از بیرون بگیر

یا همش دوسداره برم خونه مامانم در صورتی که من ازپس بچه داری برمیام

راستش رو بخوای سخته ولی شیرینی های خودش رو هم داره  مرحله ای که شما هستی راحت ترین هست چون فق ...

البته شب بیداری زیادم آسون نیس. یا وقتی گریه میکنه

ممنون گلم شوهرمم اعتماد به نفسم رو‌گرفته هی میگه غذا درست نکن وقت نمیکنی از بیرون بگیر یا همش دوس ...

وقتی ببینن به خودتون میرسید و حواستون به خودتون هست دیگه این حرفارو نمیزنن البته یکی دوماه اول مخصوصا بچه اول اشفتگی طبیعیه ولی شما بهش با اقتدار غلبه کنید و تو خونتون به بچه با محبت فرمانروایی کنید

حتما میتونید