2777
2789
عنوان

با تجربه ها تو شوهر داری بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
می گفت ای کاش قبل ازدواج 6 ماه نامزد بودیم...

راست میگه از این بعد نگاه که منظورش این هست با شناخت بیشتری ازدواج میکردین تا الان دلخوری کم تری داشته باشین چرا بد فکر می کنی که تو رو نمی خواد

حالا چرا من پیام می دم رو در رو نمی گم چون فکر می کنم تو پیام میشه فکر کرد و بعد فرستاد حرفی که از ز ...

وقتی عصبانی هستی نه پیام بده نه رو در رو حرف بزن..سعی کن عصبانیتت رو کنترل کنی با یه آدم عاقل درددل کنی یا خودت بری بیرون هوایی بخوری بعد که خوب آروم  شدی برو منطقی باهاش حرف بزن و تو بین حرفات ازش تعریف هم کن که فک نکنه همش داری انتقاد میکنی و با مظلوم نمایی ازش گلایه کن که دوست داشتم فلان حرف یا کار رو ازت ببینم

چی میگی تو😤😤😤😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گفت ای کاش قبل ازدواج 6 ماه نامزد بودیم...

چرا این حرفشو بد برداشت کردی؟؟شوهر منم همش دلش میخواست نامزدیمون طولانی باشه چون فک میکرد نامزدی شیرینترین دورانه..

الان شوهرت هم میبینه بعد عقد بحثتون شده اینجوری میگه

عزیزم نمیدونم چندسالته ولی توی هر سن و شرایطی که هستی اینو بدون که وقتی آدم متاهل میشه تا خودش راه وروش زندگی رو بلد نباشه با هیییچ مردی نمیتونه خوشبخت بشه...

سعی کن شوهرت رو بشناسی

اگه احساساتیه تو هم از احساساتش وارد شو

اگه مغروره تو به غرورش ارزش قائل باش

مثلا میگی براش شعر فرستادی اون دعوا کرده که اینا چیه پس از این به بعد بدون اون از ادبیات و شعر هیچ سررشته ای نداره و علاقه ای هم نداره

سیاست های زنانه رو یاد بگیر و به درستی انجام بده با عصبانیت و جواب دادن به هم هیچی درست نمیشه از همین الان حواست باشه روتون به هم باز نشه!!!

چی میگی تو😤😤😤😤