2777
2789
عنوان

با تجربه ها تو شوهر داری بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست

عزیزم قهر نکن چون این طوری کش داره میشه قضیه. رودر رو و چشم تو چشم با متانت و آرامش کامل صحبت کن باهاش. این طوری جواب بهتری میگیری

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مپندار مهر تو از دل محزون نرود.اتش عشق به جان افتد و بیرون نرود.وین محبت به صد افسانه و افسون نرود.چ ...

ممکنه اون اصلا از شعر و ادبیات سر در میاره یا اتفاق دیشب باعث پیش داوری شده باشه 

برای خودت میگم اینجوری فقط زندگی رو به خودتون تلخ می کنی

دست سازه های من : @annabkala
مپندار مهر تو از دل محزون نرود.اتش عشق به جان افتد و بیرون نرود.وین محبت به صد افسانه و افسون نرود.چ ...

اين متن بنظرم هيچ ربطي به موضوع نيست 

حرفتو رودر رو بزن اينا چبه فرستادي كسي هم كه دلخور باشه از اين متنا بايدم دلخورتر بشه

یه مساله دیگه که هست اینه که من اگه موضوع را حل نکنم تو ذهنم می مونه. یعنی مثل یه ناراحتی عمیق ته قلبم هست. چرا مردا هرگز معذرت خواهی نمی کنن؟ من میگم کمتر هم رو ببینیم بهتر نیس؟ که بحث و ناراحتی پیش نیاد؟

عزیزم از این سو تفاهم ها اوایل ازدواج خیلی پیش میاد و کاملا هم طبیعیه . بنابراین زیاد از حد فکرت رو درگیر و مشغول نکن. 

باید ین روزها و تنش ها رو مدیریت کنی تا ایشالا کم کم مرز و راز همدیگه رو کشف کنید . شوخی های همدیگه رو بفهمید . قصد و غرض و منظور همدیگه رو متوجه بشید . 

الان  نباید لجبازی کنی. فقط باید خیلی صاف و مشخص و واضح حرفت رو بهش بزنی . البته با کلمات شیرین و نرم. 

مردی رو ندیدم که با زبون نرم و صدای آروم و سیاست برده ی زن نشه . 

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

اتفاقا مردا از دور بلدن هالدرم قلدرم کنن ، بذا بیاد خونه بیوفته تو تله بعد حالشو بگیر 😁😂 شوهر من وقتی دعوا میشه پشت تلفن حاضر جوابه تا خونه میاد خودشو به موش مردگی میزنه 😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

همش به من میگه ای کاش ماه نامزد بودیم اخلاقمون دست هم می اومد بعد ازدواج می کردیم. خب داره میگه منو نمی خواد واضح تر از این؟؟؟ همون بهتر که همو نبینیم! از دل برود هر آنکه از دیده برفت...

انشالله که ارومتر میشم

واقعا راست میگن بچه ها 

الان که اول زندگی هستی همیشه بدون زبان محبت بهتره، عیبی نداره باید خیلی جاها کوتاه بیایی و فکر کنی اصلا هیچ موضوع مهمی وجود نداره که حالتونو خراب کنه، با آرامش هم اونو ناراحت نمی کنی هم به خواسته میرسی 

همش به من میگه ای کاش ماه نامزد بودیم اخلاقمون دست هم می اومد بعد ازدواج می کردیم. خب داره میگه منو ...

نه اصلا این جوری نیست، مردا زیاد از این حرفها می زنن مطمین باش پشت حرفش هیچی نیست،هیزم برای آتیش نیار سعی کن آب رو آتیش باشی، البته با سیاست نه فدا کردن خودت