2777
2789
عنوان

با تجربه ها تو شوهر داری بیان کمک

409 بازدید | 32 پست

سلام. من عقدم پریشب تو تل گرام با شوهرم سر یه موضوع بی اساس بحثم شد. این که من با مهمونی شلوغ و بزرگ مخالفم و اونم به خودش گرفت گفت خانواده منو می گی و ... خلاصه اصلا نمی خوام کسی بیاد خونم. امروز با فرستادن یه شعر از وحشی بافقی خواستم نشون چقدر ناراحتم و سعی کن از دلم در بیاری. تازه زنگ زد با عصبانیت اینا چیه میفرستی و این حرفا. وای که نمی دونید چه اعصاب خوردی بود. حالا می خوام نیم ساعت دیگه که تعطیل شد زنگ بزنم بگم نه دیگه می خوام صداتو بشنوم نه ببینمت نیا دیگه. اینجوری ممکنه تغییر بده خودش رو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب آدما چشم تو چشم با هم حرف میزنند از حرف هم اشتباه برداشت می کنن تو توی تل. گرام نتونستی حرفت رو برسونی بعد برای اینکه بهش بفهمونی دلخوری دوباره پیام فرستادی!!!!!

سعی کن برای حل همه مشکلات چه مثل این پیش پا افتاده چه مشکلات بزرگتر فقط و فقط حرف بزنی شفاف و صادقانه

دست سازه های من : @annabkala
بی محلی کن انگار نه انگار ببین چیکار میکنه

دارم برا کنکور می خونم اعصابم خورده. همیشه بی محلی می کنم این مواقع تا خودش زنگ بزنه. اما یه مدت بود خیلی خوب شده بودیم با هم. خیلی پیام عاشقانه می فرستادم. اما حالا دوباره رفتیم به چند ماه پیش دوباره بحث و دعوا

دختر خوب آدما چشم تو چشم با هم حرف میزنند از حرف هم اشتباه برداشت می کنن تو توی تل. گرام نتونستی حرف ...

مپندار مهر تو از دل محزون نرود.اتش عشق به جان افتد و بیرون نرود.وین محبت به صد افسانه و افسون نرود.چه گمان غلط است این ٍبرود چون نرود 

من چیکار کنم الان عصبانی ام. خیلی ناراحتم یه اوضاعیه

اگر نمی تونی خودت رو کنترل کنی اصلا الان حرف نزن باهاش اول آروم کن خودت رو به هر روشی که بلدی بعد بشین بگو عزیزم من منظورم اصلا خانواده تو نبود کلا درباره ی مهمونی نظرم رو گفتم ولی اگر ناراحت شدی معذرت می خوام گرچه توقع داشتم حتی اگر فکر کردی من دارم درباره‌ی خانواده ات حرف میزنم منطقی تر رفتار کنی و سعی کنید درکم کنی 

دست سازه های من : @annabkala
من چیکار کنم الان عصبانی ام. خیلی ناراحتم یه اوضاعیه

هیچ کاری نکن ب پیام کوچیک خسته نباشید بخش بگو 

..باید تمرین کنی عصبانیتت‌ رو کنترل کنی....اگه هم شروع کرد هیچچچچچچی‌ نگو فردا پس فردا قشنگ باهاش حرف بزن...زبان چاخااااان‌