2821
2789
عنوان

لطلفا کمکم کنید

64 بازدید | 11 پست

سلام. 

بیست سالمه ویه دختر 17ماهه دارم بنیه ی بدنم خیلی ضعیفه. از لحاظ جسمی هم خیلی لاغر شدم. 

باد از کنارم رد میشه بلافاصله سرما ب شدید میخورم. 

دخترمم خیلی ضعیفه اونم خیبلی زود سرما میخوره. 

بنظرتون چیکار کنم تا کمی تقویت بشم

الان بیشتر از یک هفته هست که منو دخترم مریض شدیم و دکترم رفتیم ولی اصلا خبری از بهبودی نیست. 

اگه راهکاری دارین خواهشا بگین 

ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کن تغذیه سالمی داشته باشی. یک بشقاب را 3 قسمت در نظر بگیر. یک سوم کربوهیدارت مثل برنج، پاستا، نان و سیب زمینی، یک سوم سالاد یا سبزیجات تازه، و یک سوم مواد پروتئینی مثل انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ یا حبوبات. در کنارش لبنیات و میوه. سعی کن هم خودت و هم دخترت میان وعده داشته باشید. مثل میوه یا شیر و خرما

شکر و شیرینیجات را محدود کن.

تست بده برای آهن و ویتامین D , اگه سطحشون پایین بود درمان کن.

حتما ورزش کن. مثلا پیاده روی دوزی نیم ساعت

به اندازه کافی استراحت کن و بخواب حدود 7 یا 8 ساعت مناسبه برای بزرگسالان

برای دختر گلت هم همین کارها را انجام بده. فقط اینکه خوابش باید خیلی بیشتر از شما باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از مایش دادم میتونم بگم ویتامین دی کلا ندارم

خوب همونه، کمبود ویتامین D خیلی شایعه تو ایران و خیلی هم عوارض داره از جمله اینکه سیستم ایمنی را به شدت ضعیف میکنه...الان دارید درمانش می کنید؟

به دخترتون ویتامین D میدید؟

خوب همونه، کمبود ویتامین D خیلی شایعه تو ایران و خیلی هم عوارض داره از جمله اینکه سیستم ایمنی را به ...

نه فعلاهیچ درمانی نکردم فقط دکتر گفت ویتامین دی خیلی کمه. 

ولی از دخترم خبری ندارم فقط دکتر گفت همه چیزش نرماله

نه فعلاهیچ درمانی نکردم فقط دکتر گفت ویتامین دی خیلی کمه.  ولی از دخترم خبری ندارم فقط د ...

خوب پس سریعتر درمانش کنید. خیلی موثره برای تقویت سیستم ایمنیتون

خب تغذیه چی بخورم?

موز میوه های مختلف گردو پسته و مغز ها عسل‌شیر خرما آبمیوه طبیعی گوشت قرمز ماهی کته و غیره

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود