2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

543 بازدید | 90 پست

کیا بچه سوم دارن و پشیمونن؟ کیا راضین و زندگیشون بهتر از قبل شده؟ ایا محدود تر از قبل شدید؟ من عاااااشق بچه ام، دوست دارم سومی بدنیا بیارم میترسم منو از زندگی سیرم کنند

توو بچه داری زرنگم ترس ندارم

دخترم 11سالش میگه کمکت میکنم بیار تروخدا پسرمم هروز نماز میخونه که براش داداش بیاریم پسرم 9سالش

خوب شما خانوادگی همتون دوست دارین اگه مشکل مالی هم ندارین دیگه مانعی نمیمونه

من دومی رو هم نیاوردم چون هیچکدوم از ما سه نفر علاقه نداریم

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

به نظرم شرایط مالی باید جور باشه..و آمادگی بدنی و روحی خودت....خوبه که بچه ها گفتن کمکت میکنن...

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق بچه هستی سومی هم بیار چهارمی هم بیار ولی آیا بچه سومی و چهارمی عاشق دنیایی میشه که پر از کثیفیه. زیبایی هم داره بچه دست خداست ولی دلیل خوبی نیست که چون من عاشق بچه هستم بچه بیارم خودخواهی ببخشید قضاوت کردم در کل برام سواله که چرا دلیل بچه آوردن اینقدر میتونه سطحی باشه

به نظرم شرایط مالی باید جور باشه..و آمادگی بدنی و روحی خودت....خوبه که بچه ها گفتن کمکت میکنن...

بچه مگه سختی بچه داری میدونه

همین دختر دم کنکورش بجای درس باید سر و صدای بچه تحمل کنه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

بعد شما گفتید که ترس ندارم تو بچه داری زرنگم بعد فرمودید میترسم از زندگی سیرم کنند. خب الان تناقضه

متأسفانه تا حدی در خانواده سمی زندگی کردم که نسبت به این جمله حساس باشم چگونه یک بچه میتونه باعث سیری یک آدم بالغ از زندگی بشه؟ چرا و چه شکلی یک بچه باید مسئولیت سیر شدن یک نفر از زندگی رو به گردن بگیره؟

من دوتا دختر داشتم و سومی و اوردم و کاملن راضیممم، من دختر دومم 5سالشه یکم اذیت میکنه ولی خب شما ک بچه هاتون بزرگن اذیت نمیشین، خیلی زندگیم شیرین تر شده، شوهرم عاشق پسر بود و خدا بهمون داد الان انقد مسیولیت پذیر ترشده انقد خانواده دوست شده انقد کمکم میکنه نمیدونی، من راضیم، پسرم یکم بزرگتر شده7ماهشه یکم بزام راحت تز شده، دپران نوزادی سخت بود یکم ولی الان خیلی خوب شده شرایط

عاشق بچه هستی سومی هم بیار چهارمی هم بیار ولی آیا بچه سومی و چهارمی عاشق دنیایی میشه که پر از کثیفیه ...

با طرز فکر شما که دیگه اصلا کسی نباید بچه دار شد عزیزم

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.حال یه ایران بده🖤🥺

اگر وضع مالی خوبی داری بیار حتما محدودیت اینا نداره

من پشیمونم 3ومی اوردم...از لحاظ مالی تو سختیم

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بلاگرااااا همه حامله

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اگر وضع مالی خوبی داری بیار حتما محدودیت اینا نداره من پشیمونم 3ومی اوردم...از لحاظ مالی تو سختیم

لطفاً هیچ وقت اینو به بچه سومی نگین هیچ وقت حتی به شوخی یا اشتباهی یا تو حین دعوا با هر چی

لطفاً هیچ وقت اینو به بچه سومی نگین هیچ وقت حتی به شوخی یا اشتباهی یا تو حین دعوا با هر چی

ن تابحال ب زبون نیاوردم جلو بچه هنوز کوچیکه

ولی ب شوهرم چندبار گفتم 🥲

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚