2821
2789
عنوان

تراپیستها

142 بازدید | 27 پست

پیش از هر چیزی بگم این پست هیچ بی احترامی ب روانشناسا و تراپیستا نیست و دیدگاه خودمه.

الان هر کی ی چیزی درباره خودش بگه که طبق نرم جامعه دیده نشه زودی یکی میاد میگه برو تراپیست! انگار تراپیست ی راه حل قطعی برای هر ظاهرا مشکلیه ک مردم دارن، دیروز کلی پست گذاشتم واسه اونی ک هی ب همه میگفت برو ی وقت از تراپیست بگیر هیچ جوابی نداشت.

روانشناسی ی رشته خیلی سطحی بر پایه چند تا نظریه و نه حقیقت درباره روانه و حتی روان هنوز تعریف مشخصی نداره و کسی نمیدونه اصلن چی هست.

الان هر کسی میتونه با ثبتنام بیکنکور توی هر دانشگاهی که نام نمیبرم ی ارشد بگیره و بهش پروانه روانشناسی بده نظام روانشناسی

اینا برای گرفتن کار خودشو ی مارکتینگ دارن که میرن زیر هر پستی ک یکی درددل کرده میگن قطعا برو ی تراپیست مشکلت حل شه

مشکلی ک اصلا مشکل نیست حتی، و بابت هر جلسه که نظر خودشونو میگن چیزی نزدیک ب دو تا پنج تومن پول میگیرن توی جامعه ای ک کسایی ک زیرساخت کشورمون رو توی معدن ها و شهرسازی و ... در دست دارن با حداقل حقوق باید سر کنن.

لطفا تبلیغ تراپیستها رو بیدلیل نکنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتی بدون کنکور میتونن توی ی دانشگاه غیرحضوری بشن تراپیست و ما میایم بلدشون میکنیم که ساعتی پنج تومن ...

درسته

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بنظرم تو خودت یسری برو پیش دکتر بهکام،تراپیست خواهرمه بقیه آشناهای گاهی رفتن پیشش متوجه میشی تراپیست ...

من اشنام خوزش تراپیسته چ ماشینی هم خریده

واسه اون چیزایی ک ب مردم راه حل میده خودش توشون مونده

حس میکنم ابتدا تو جملت گفتی قصد بی احترامی ندارم اما بعدش اومدین گفتین اینا بدون کنکورم قبول میشن رشتش خیلی سطحی و خلاصه فکر نمیکنم دلت از یه تراپیست گرفته باشه دیدگاه شخصیتو تو قالب بی احترامی به جامعه روانشناسی بگی اگه از نظر شما یه ارشد بده پروانه بگیره بسم الله شما برو کارشناسی ببین توانایی خوندن همون چهارتا نظریه دارید بعد دست به انتقاد کل جوامع روانشناسی بزنید

مخالفم من پیش سه نفر رفتم و نفر سوم ک با تجربه و عاشق این کار بود نزدیک به 20 سال سابقه تک تک افکار وجود من خوند با یک ساعت صحبت و حل مسله های فکریم واقعا تاثیرش دیدم توی هر شغلی ادم عاشق کار و حرفه ای وجود داره هرکس مدرک بگیره صرفا کافی نیست

و اینکه ادم باید بره پیش مشاور باید تو جامعه ما جا بیوفته مشاوره ازدواج نوجوان کودک خانواده تولد نوزاد و..... مثل همه کشور ها

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.

قرار نیست هر کسی برای هر مشکلی بره پیش روانشناس، اما روانشناسی به هیچ عنوان یک رشته ی سطحی نیست و اونقدر عمیقه که یک نفر اگر ۱۰۰ سال عمر کنه و تمام ۲۴ ساعت این ۱۰۰ سال رو بخواد مطالعات روانشناسی داشته باشه باز هم نمیتونه تمام اونها رو پوشش بده . پس لطفا به این رشته ی به شدت تخصصی و عمیق و پهناور توهین نکن. اینکه تو ایران یه عده ضداجتماعی اومدن تو هر دانشگاه بی سر وتهی پذیرش دانشجوی روانشناسی انجام دادن تقصیر بالادستی هاست و ربطی به خود رشته نداره. اما میدونم که خروجی دانشجوهای این رشته به شددددت ضعیفه و چون متاسفانه با روان مردم سر و کار داره این موضوع به شدت آسیب زاست ولی فکر نکن تو رشته های دیگه دانشگاهها کاربلد تحویل جامعه میدن

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40