2777
2789
😍دقیقا یادته؟

اره واقعا ... 😔😔 دیشبم حقو به تو دادم ... ولی فهمیدم چقدرررر دورو زیاااد داریم .... خدایااا خودت درستمون کن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا سرزمین عجایبه دوست عزیز

هررچی دیدی و شنیدی باور نکن

تعجب هم نکن

بخون و بخند و رد شو

نصف اوناییکه دم از سفره های مییلیونی میزنن در خونشون رو به روی خانواده شوهر سه قفله کردن

نصف دیگشون هم تو عمرشون یک میلیون نقد ندیدن که الان پز سفره میلیونی میدن

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
قضیه اینه جاریم زنگ زد یه هویی خخودشو برا شام دعوتت کرد و منم خونه خریدم کادو قندون دست دو ایرانی او ...

من انقد درگیر کامنتا بودم

نشد بپرسم چطور سریع مهمونیو پس گرفتی

نگو برعکس بود

چرا با تصورات‌ما بازی کردی

کلی خندیدیم

😍دقیقا یادته؟

من تاپيك ديشبتووو ديدم يه قندون شيشه اي بوودش ميگفتي دسته دو هست 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
خب عزیزم شما دومدل شام درست کردی برای گرلتن کادوی خوب?وقتی کاری رو انجام میدی بدون چشمداشت انجام بده ...

چه ربطی داره گفتم تو این گرونی اگر قراره من کادو اونو درک کنم اونم درک میکرد شام نیاد

نه جریان و برعکس تعریف کرده بودهدیشب تاپیک زده جاریم اومده خونم یهویی منم مرغ سوخاری و قرمه و سالاد ...

جریان اسی رو میشه به منم بگید😢😢

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

سلام نی نی یار لطفا برش گردون خیلیا اشتباه قضاوت کردن!

اشکال نداره..منم یه بار تاپیک زدم در مورد جاریم انواع و اقسام قضاوت و توهین شنیدم ولی خداییش اینطور نبود و مورد ظلم واقع شدم😔

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️