2777
2789

من نمیدونم چرا دوستان اینقدر قاطع میگن

بگو حقوقم را تو خونه خرج نمیکنم

خب چرا آخه؟ به نظرتون اون مرد چرا بابد قبول کنه؟ این میشه زندگی مشترک؟

اون مرد حاضر باشه زنش تو خونه نباشه؛غذاش به موقع حاضر نباشه؛پس فردا بچه اش تو مهد و با پرستار بزرگ بشه؛اونوقت حقوق خانمش هم تو خونه خرج نشه

این منطقیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگین من معتقدم پول زن مال خودشه و مرد باید همسرش رو به لحاظ مالی تامین میکنه. اینجا میتونید از دین هم مایه بذارین

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
باشع فک کنم نظرمو عوض میکنم بله بااین وضع اقتصادی بهتره از پولم خرج کنم هم وضع اقتصادی هم و

ایشون را هم قانع کن تو خونه کار کنه

اگه نشد که کیس مناسب ازدواج شما نیست به نظرم

واقع بین باش

تو نمیتونی اندازه یه خانم خانه دار وقت بگذاری واسه غذات و زندگی

همسرت هم باید اینو بپذیره و کمک کنه

وگرنه اذیت میشی

شما متاهلی؟ شاغلی؟

من متاهلم شاغلم حقوقمم باهم خرج می کنیم و پس اندازهم دارم... ینی چی ک خرج نکنی ..از حالا این طرز تفکرو داشته باش همش ذهنت درگیره ... من خونه و ماشین دارم ب نام خودم اما کارتمون باهمه و مشکلی با این قضیه ندارم ..مفهوم زندگی مشترک همینه ..

بله زن توی رابطه هیچ سودی نمیبره فقط۳۵درصد زنان ارضا میشن پس فقط رنج شوهرداری رو باید تحمل کنه ازطرف ...

خیلییییییی زوده برات ازدواج....همون بگو ک بهم بخوره ی کم ب خودت وقت بده مفهومت از زندگی کاملا اشتباهه..چندسالته؟ تحصیلاتتون چیه؟

کی اینو گفته پول زن مال خوذشه؟؟؟؟

طبق همه اصول شرعی. زنها هیچ وظیفه ای برای تامین مخارج زندگی ندارند. البته الان میگن این حرف قدیمی شده ولی من طبق شرعش رو گفتم حالا عرف چیز دیگری هست که من اون رو نگفتم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
طبق همه اصول شرعی. زنها هیچ وظیفه ای برای تامین مخارج زندگی ندارند. البته الان میگن این حرف قدیمی شد ...

اگه همه مسائل شرع را رعایت میکنند اینم رعایت کنند

ولی این مفهوم زندگی مشترک نیست

شما خودتون را بگذارین جای مرد زندگی

چرا باید این وضعیت را قبول کنید؟

بهترین حالت اینه به نظرم

اولا طرفت؛همسرت اهل زندگی باشه روراست باشه تنبل نباشه اونم تو کار خونه و این چیزا تو و من نکنه

و . . . 

بعد یه حساب مشترک باز کنند حقوق هر دو نفر به اون حساب واریز بشه

حالا از اون خرج بشه

اول قسط وامها

بدهی ها

شارژ 

قبض 

خرج خونه

در آخر هم واسه رسیدن به آرزوها و خواسته ها خرج کنند و پس انداز کنند

اگه همه مسائل شرع را رعایت میکنند اینم رعایت کنند ولی این مفهوم زندگی مشترک نیست شما خودتون را بگذ ...

ببخشید دیگه زن هم به اندازه ای که مرد داره خرج میکنه و توقع زیاد نداشته باشه و اگر دوست داره بیشتر رفاه داشته باشه دیگه اون وقت خرج کنه اون هم برای خودش. اگر مرده وضعش خوب نیست دیگه باید از همون روز اول حساب همه چیز رو بکنه. اگر قرار باشه زن پولش رو بذاره وسط نمیگم همه مردها ولی خیلیهاشون ماشاالله سو استفاده چی هستند. من مورد دارم مرده هیچ مشکلی نداره خودش رو زده به مریضی و بعد اصلا هیچ کاری نمیکنه خانمه سر کار میره بعد کل زندگی رو میچرخونه بعد شوهرش کلی هم بهش غر میزنه. بعضی از مردها هم که اینقدر پر رو هستند که اموال زن رو هم به نام خودشون میزنند. 

ببخشید دیگه زن هم به اندازه ای که مرد داره خرج میکنه و توقع زیاد نداشته باشه و اگر دوست داره بیشتر ر ...

من میگم ایشون الان بهتره خواستگارش را بررسی کنه

که اهل سو استفاده نباشه تنبل نباشه 

اهل تعامل با زن باشه

منتها اون که از اول خط و نشون مالی بکشه اشتباهه