2777
2789

اینگه مادر شوهرم چرا باهام بدرفتار کرد اینکه چرا شوهرم پشتم در نیومد اینکه میرم جمع خانواده شوهرم اینکه این اون ور نگا میکنم و تنهام 

در حالی که ۲ تا جاریام با مادر شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنند 

و ارتباطی ندارم و نمیتونم داشته باشم ینی دقیقا ۸ ماه هست 

که یه روز نشده من به انها فک نکنم خستمممممم فکرای تو سرم خستم کردن

امسال من تنها شدم تنها ترم شدم ینی اگر خدا بگه چی میخوای الان 

میگم دلم میخواد برم تو جمع خانواده شوهرم بگم بخندم راضی بیام از توشون در بیام بیرون خیلی دلم میخواداینو حیلی هاااااا

امسالم مادبرزگم فوت کرد چند روز رفتم روستا موندم تو جمع خانواده پدرم هم تنها دم به طرز عجیبی اصلا حالم از خودم بهم خورد تو رو خدا دعام کنید بشم اونی که میخوام بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود درگیری داری داری بیش از حد خودتو ازار میدی

ینی شما وقتی هفته ای یک بار مثلا ۳ ساعت خاحواده شوهرتو ببینی و از توشون ناراحت بیای بیرون از فرداش دیگ بهشون فک نمیکنی 

اره با خانواده شوهرم بیشتر

یه بار مهمونی بگیر دعوتشون کن

بعد سعی کن دارن حرف میزنن مشارکت کن خندون باش

میتونی را های افزایش اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی رو سرچ کنی بخونی اگرم میتونی مشاوره بری کمکت میکنن اعتماد به نفس داشته باشی

ینی شما وقتی هفته ای یک بار مثلا ۳ ساعت خاحواده شوهرتو ببینی و از توشون ناراحت بیای بیرون از فرداش د ...

ادم ناراحت نشه ک نمیشه ولی خب وقتی میدونی اون جمع سمی هستن برای آرامشت 

سعی میکنم  ارتباط کمتر کنم و یانرم و قیدشون بزنم و به خودم و ارامش فک کنم