2777
2789

ببين عزيزممم اين قضيه خيلي مهم و جديه

اولين حرفي ك بعد از تحقيق و مطمئن شدن از طرف بايد بزني همينه

خيلييي رك و بدون رودربايستي 

لگو شما اينو قبول داريد ك هزينه ي زندگيه پاي مرده 

و زن هر پولي دراره برا خودشع ديگه؟

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زن توی رابطه هیچ سودی نمیبره فقط۳۵درصد زنان ارضا میشن پس فقط رنج شوهرداری رو باید تحمل کنه ازطرف ...

اگه نگاهتون به زندگی انقد دودوتا چهارتا و خشک و معامله گرایانه ست بهتره اصلا وارد زندگی مشترک نشین 

زندگی که پایه هاش درست بنا بشه و دوطرف ادم های درستی باشن هیچوقت درگیر اینجور مسائل و پول منو تو نیس دونفر باید همراه هم باشن تو هر زمینه ای،چه بیرون خونه چه داخل!مهم اینه به تفاهم برسین خیلی خلاصع تر اینکه دوطرف دلسوز هم باشن واقعا هم رو دوست داشته باشن 

اول از همه انتخاب درست موقع ازدواج شرطه

پزشکم مگه میشه کارنکنم

خب دیگه 

پس شما باید با یکی هم کف خودتون ازدواج کنید شرط اول اینه 

نه اینکه بگید پولمو تو خونه خرج نمیکنم 

معلومه اگه با یکی پایینتر از خودتون ازدواج کنید هم اون مرد شاید حس حقارت بکنه هم شما حس امنیت ندارید کنارش