2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطراینکه ازنزدیک میشناسم خانوادشونو پاک هست میخوام وگرنه خواستگاری که دوس دخترداشته داشتم خودم ...

بنده خدا پزشک چجوری غذاش، حاضر باشه  خودتو گرفتار نکن،. من پزشک نیستم مهندسم ولی هیچوقت غذام حاضر نیست  بیشتر وقتا همسرم یه چیزی میزاره فر، کی  از کار میاد وایمیسه سر قابلمه

بستگی داره اون طرف برا شغلت اومده باشه یا خودت اگه بخاطر خودت باشه ک اصلا براش مهم نیست خرج نکنی بعدم بگو بیا بشینیم راجع به مخارج زندگی صحبت کنیم ببین مزه دهنش چیه

خدایا به امید خودت

اگه آدم قاطعی نبودید حداقل به این جایگاهی که دارید نمیرسیدید

اگه من به جای شما بودم با خواستگارم اتمام حجت میکردم.ببینم چه خواسته هایی دارم ، آیا اون خواستگار میتونه براورده اش کنه یا احتمالا منتظره با من با حقوقم زندگی رو تامین کنم.

عزیزدلم شماکه نمیری سرکار حقوقی روکه درمیاری توی خونع خرج کنی 

حالاشایددحالاشایددرموقحالاشایددحالاشایددرموقع نیازحقوق ماهم به دردخورد ولی همین اول بهش بگو که دلخوری پیش نیادیاازت توقع نداشته باشه ن

بله زن توی رابطه هیچ سودی نمیبره فقط۳۵درصد زنان ارضا میشن پس فقط رنج شوهرداری رو باید تحمل کنه ازطرف ...

ببخشید حرفت حتی اگر منطقی باشه منصفانه نیست،شما باذاین تفکر متریال زندگی مشترک نیستید،حق بده بخواستگارت بربخوره تو این اوضاع اقتصادی،فقط میتونید بپرسیدبرای زندگی به درامد من نیاز دارید؟یا پس انداز روزگار پیریمون میمونه؟

سراسر زندگی من معجزه بود 

من حقوقمو گفتم نگین خودمو مبگیرم نگفتم که کسی دلش بسوزه یا دلش بخواد بچه ها اگر میدونستین زجری که توی کل دوران تحصیلت باید بکشی و بعدش توی جوونیت خوشی نبینی مردونه زندگی کنی زنونگی رو کناربذاری یعنی چی شاید خیلیاتون قبول نمیکردین

ببخشید حرفت حتی اگر منطقی باشه منصفانه نیست،شما باذاین تفکر متریال زندگی مشترک نیستید،حق بده بخواستگ ...

تصور متریال ولی من پولمو دوس دارم باید سعی کنم بخشش رو یادبگیرم حقیقتش من بابام خسیس بود و بهمون پول توجیبی نمیداد من بخاطر پول این رشته اومدم دوس ندارم شوهرمم خسیس باشه 

اصلا اهل کارتوی خونه نییت ازهمین الانم گفته میخوادغذاش حاضرباشه

ببین ایشون هم خیلی دیگه مرز تعیین میکنه

زندگی مشترک به نظر من اینطور نیست

این قدر تو و من نداره

شما ممکنه یه زمانی به همسرت حقوق ندن پس حقوق شما کامل تامین کننده خرج خونه است

یا یه زمانی شما تو محل کار مجبور به اضافه کار موندن داشته باشی

پس ایشون غذا درست کنه و ظرف بشور و جارو کنه

طوری نمیشه

تصور متریال ولی من پولمو دوس دارم باید سعی کنم بخشش رو یادبگیرم حقیقتش من بابام خسیس بود و بهمون پول ...

میتونه منشا مشکلات ایندتون بشه،خوب فکر کنید شریک زندگی فقط شریک رختخواب نمیشه، شریک مال، روز سخت ،بیماری، پریشانی،خرج وتفریح،تصمیمات بزرگ،انتخاب محل زندگی ،تعداد فرزند،ختی اسم بچه هم میسه

سراسر زندگی من معجزه بود