2777
2789

دوست من با وجود چند تا فیبروم(البته نمیدونم کجای رحمش بود) باردار شد و بچه ش به سلامتی بدنیا اومد(البته بارداریش کمی پر خطر بود)

الان هم با وجود اینکه بچه اولش تازه یکساله شده دومی رو بارداره. خواستم بگم اگه این مشکل رو دارین نگران نباشین💝

و یه چیز دیگه اینکه، من زنگ زدم بهش تبریک گفتم، بهم میگه شوهرم گفته دیدم شوهره فلانی تنبل و دست به کار نشده، من دست به کار شدم😐

جمله خوبی گفتی... 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي چقدر براي دوستت خوشحالم منم اين مشكلو دارم دكتر بهم گفته طبيعي اقدام كن اگر تا شش ماه نتيجه نگرفتي بيا عمل فعلا يك ماهش رفت ونتيجه نداد

دارم دق ميكنم

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

منم چند تا فیبرم رحمم داره وبچه م سیزده ماهشه.ولی خب بارداریم پرخطر بود .بارداری اولم توپنج ماهگی دچار زایمان زودرس شدم.متاسفانه فیبرمام درطول حاملگی رشد میکرد و شرایطو سختتر کرد .تو بارداری دوم سرکلاژ کردم

واي چقدر براي دوستت خوشحالم منم اين مشكلو دارم دكتر بهم گفته طبيعي اقدام كن اگر تا شش ماه نتيجه نگرف ...

نگران نباش یه دکتر بهش گفته بود اصن بچه دار نمیشی، یکی دیگه گفت اقدام کن، تو کمتر از 6 ماه باردار شد، رمز موفقیتش فقط بی خیالی بود

سعی کن بیخبال باشی

انشاا... به زودی مامان میشی😘