2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 14 پست

حدود ده روز آزمایش بارداری مثبت شد.الان پنج هفته وشش روزدارم

تا حالا سونو نرفتم آزمایش هم دوباره تکرار نکردم

غیر از یه کم حساس وسنگین شدن سینه دگه هیچ نشانه ی ندارم.مثل قبل حالم تغییرنکرده وهیچ حسی ندارم.

آیا مشکلی نیست؟چکاربایدبکنم

رفتم مرکز بهداشت گفتش هنوز زوده نه اسمتو وارد سیستم میکنم نه برو سونو

گلم استرس نداشته باش اولا خیلی مبارکه...دوما نگه دار هفته 8برو برا قلبش....اون علائمم داشتن یا نداشتنم بستگی ب بدنت داره فرق میکنه یکی داره یکی نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من الان رفتم تو ماه هفت هنوز نه حالت تهوع دارم نه چیزی . من شش هفته رفتم سونو چون تیتر بتا نداده بودم سونو بهم گفت چند هفتمه و ضربان قلبشو نذاشت فقط گفت نبض داره ساک حاملگی تشکیل شده 

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
آخه خانوادگی خواهرام خیلی ویارسخت داشتن

من مادرم هم مثل من بوده بارداریهاش. بر عکس خواهرم از اول تا آخر بارداری تهوع و ویار بسیار شدید داشت...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیرم برات دعا میکنم حتی یک لحظه تهوع و استفراغ رو تجربه نکنی خدا نصیب هیچکس نکنه من از ویار شدید ۱۱کیلو کم کردم هیچکدوم از اعضای خانوادم مثل من نبودن شمام اگه لکه بینی نداری همه چی اوکیه هفته ۸برو دکتر هم ازمایشارو بنویسه بری هم سونو قلب بدی 

گلم استرس نداشته باش اولا خیلی مبارکه...دوما نگه دار هفته 8برو برا قلبش....اون علائمم داشتن یا نداشت ...

آخه دوتا خواهرام ومامانم ویارشون زیادبود.من از خدامه خوب باشم

ولی میترسم ختم بارداری شده ومن خبر ندارم

آخه دوتا خواهرام ومامانم ویارشون زیادبود.من از خدامه خوب باشم ولی میترسم ختم بارداری شده ومن خبر ند ...

ختم بارداری چیه...اون وقت ب خون ریزی میوفتی....ولش کن بهش فک نکن درضمن ویارا از هفته 8ب اونور میزنه بیرون زوده

ختم بارداری چیه...اون وقت ب خون ریزی میوفتی....ولش کن بهش فک نکن درضمن ویارا از هفته 8ب اونور میزنه ...

خیلی خیلی ممنون یک کم خیالم راحت شد.

آخه به هیچ کس نگفتم باردارم نمیتونستم از کسی بپرسم ازشرایطم

خیلی خیلی ممنون یک کم خیالم راحت شد. آخه به هیچ کس نگفتم باردارم نمیتونستم از کسی بپرسم ازشرایطم

نگران نباش بزار قلبش تشکیل شه مطعن شو بعد خواستی بگو