2777
2789
عنوان

فیلمای +۱۸ و شوهر.ببخشید طولانی شد متن تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 91 پست
عزیزم چقد ارامش داره حرفات

حقیقت اینه عزیزم به خودت به اندامت افتخار کن نذار اعتماد به نفست بخاطر وجود ادم های بی ارزش پایین بیاد من ببینم شوهرم داره نکاه میکنه سعی میکنم نظرش رو به خودم جلب کنم نکه ناراحت شم تنهاش بزارم راحت تر ادامه بده گلم

تو مثل راز پاییزی🍁و من رنگ زمستانم❄چگونه دل اسیرت شد قسم بر شب 🌛نمیدانم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوریجینال پر از زنو زوله    شاهز او سان ست که ریلیتی شوئه محشره 😜😝😝😝دیگه ومپایر دایری ...

وای من جدیدا یه مسابقه پیدا کردم اسمش نیکد اترکشن

خیلی جالبه تو یوتیوب هست قسمتاش

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

عزیزم سخت نگیر،اگه به شوهرت گیر بدی دراینده شوهرت پنهانی همچین فیلمهایی رو میبینه و بهت دوروغ میگه،و کم کم پنهانکار میشه و مسببش تو میشی،بذار شوهرت باهات رفیق باشه و احساس راحتی کنه کنارت نه اینکه استرس داشته باشه،باور کن مردها اونجور که ما فکر میکنیم که مثلا با دیدن سینه زنی از زنشون بدشون بیاد نیست،مردها همون لحظه نگاه میکننننن و انقدر کلی نگر هستن که به این چیزا اهمیتتتت نمیدن پس خودتو اذیت نکنننننننننن

چون من بخاطر داروهام جدیدا کوچیک شده سینهام و حساسم روشون اره ناراحت میشم احسلس میکنم از اون لذت میب ...

ديوانه نشو اين فكرا چيه

هرچند من باشم اجااازه نميدم شوهرم همچين فيلمايي ببينه

ولي حالا كه اجازه دادي به اينچيزا فكر نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا داروی اعصاب سینه رو کوچیک می کنه؟ من خیلی دنبال راهش بودم چه داروییه؟؟؟؟

وای نخوریا اسمشو نمیگم عزیزم ببخشید میترسم بری بخوری خدانکرده اخه امضاتم نشون میده از چاقیت بدت میادو هرکاری میکنی لاغرتر شی

اره بیشتر رفنارای قاطع میپسندم 

عزیزم همسر منم اخه شوی خارجی داره😐😐😐

کاملاااا درکت میکنم..ینی کاملا ها...!!

یکبار جلوم دید..منم راستش رفتم دنبال فیلمی که صحنه مردخوش هیکل داشته باشه..پیدا کردم جلوش خیره شدم😐

دیدم ناراحت شد!!

گذاشتم تا حس منو درک کنه!!

بعدشم یبار که میدید..کاملا جدی وقاطع گفتم اینا چین خجالت داره..!!مرد باید نجیب وچشم پاک باشه تعجب میکنم باورم نمیشه این چیزا رونگاه میکنی..خوشم نمیاد سریع پاکشون کنه 😠

اونم دید کاملا جدی هستم زد بره...

اما یه نصیحت به هیییچ وجه نقطه ضعف دسش ندیا!!!

اتفاقا مثلا مرد لخت یاحرکات س ک س ی اومد بگو حرفتو

وای من جدیدا یه مسابقه پیدا کردم اسمش نیکد اترکشن خیلی جالبه تو یوتیوب هست قسمتاش

چه خوب پیگیری میکنم عشقم 😘😘😘😘😘نکنه همونه که سوال میپرسن راستو دروع میسنجن

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄