2777
2789
عنوان

فیلمای +۱۸ و شوهر.ببخشید طولانی شد متن تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 91 پست
پس خودم تنها نگاه میکنم نمیزارم شوهری ببینه😶

😂😂😂😂😂😂 اره اصن صداشو در نیار خودت ببین ارزششو داره اگر از فیلمای تاریخی افسانه‌ای خوشت میاد

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان تازه فهمیدم کدوم فیلمو میگی.من حامله بودم شوهرم این فیلمو میدید منم یه شب باهاش دعوام شد گوشیشو از پنجره پرت کردم تو حیاط 6طبقه..دیگه نگاه نکرد.اون موقع رابطه هم نداشتیم کنسل بود..یعنی چی این فیلمو نگاه میکنن خیلیم صحنه داره😈😈😈😡😡😡😡😡😡

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
من عاشق اون فیلمم استارتر :/  یکی از برترین فیلمهای شناخته شده س و اگر ببینی معتادش میشی الان ...

اره واقعا فیلم قشنگیه منم منتظر فصل هشتشم

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
من دوست دارم فیلم پر از تجملات باشه داستانش کشش داشته باشه  زن توش زیاد داشته باشه 😂😂😂😂😂😂 ...

مثلل کدوم فیلم اینجوریه؟ من تنها سریالی که عاشقشم فرندز

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
ممه... تو هم فیلمی براش بذار طرف اونجاش تا ارنج باشه

خییییییلی باحالی😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
باعرض معذرت قبول ندارم!!!! حیف!! یه فیلم خارجی امریکایی میشناسم که توش کاواره هست.. اما اینبار کا ...

خخخخخ اسمش چیه😁

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بابا بیخیااال گیم اف ترونز که دیگه عیب نداره. یه آدم خیلی باید بی جنبه باشه که بخواد با این فیلما تحریک بشه.

مردای لختم توش زیاده پس شوهرتم باید خجالت بکشه.حساس نشو عزیز من

من خودم سه بار کامل دیدمش از بس فوق العادس بعدشم انقد هیجان داره فیلمش که دیگه ادم نمیرسه که بخواد تحریک اون مدلی بشه. با هم ببینید از این فکرا هم نکن