2777
2789
عنوان

فیلمای +۱۸ و شوهر.ببخشید طولانی شد متن تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 91 پست
دو فصل اول چرا خیلی  فک کنم دوبله و سانسور شده هاش باشه

پس خودم تنها نگاه میکنم نمیزارم شوهری ببینه😶

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژانرش خیلی خاصه و مخاطبین خاص خودشو داره خب  سلیقه شما محترمه

من دوست دارم فیلم پر از تجملات باشه داستانش کشش داشته باشه  زن توش زیاد داشته باشه 😂😂😂😂😂😂نه مثل تاجو تخت یه دختر معمولی و تقریبا زشت از اول تا اخرش باشه با سه چهار تا زن جذاب    من دوست دارم پر از لباسو زرقو برقو   ....و هنر پیشه های زنش عوض بشن  به شخصه با تاجو تخت خوابم میگیره

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

باعرض معذرت قبول ندارم!!!!

حیف!!

یه فیلم خارجی امریکایی میشناسم که توش کاواره هست..

اما اینبار کاواره مردانه هست یعنی مردا لخت میشن میرقصن وخودشونو با سیکس پک و..نمایش میذارن..وخانمهالذت میبرن!!!

حالا مطمئنم اگر این فیلم رو که۳قسمته شوهرت ببینه احتمال زیادبگه خوشم نمیادنبین!!!

به نظر من تا صحنه بدی اومد جدی باش بگو زشته خجالت داره ..درشان تو نیست این فیلما روببینی ..دیگه لطفا نبین..

دوست ندارم ببینی خوشم نمیاد‌..

اخه من اون تغییر سایزو جدیدا داشتم واقعا حساس شدم

عزیزم همه جوره زن تو دنیا هست نمیشه ک آدم خودش رو باهاشون مقایسه کنه

سینه هات چ مسکلی دارن کوچیک میشن؟

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

همون پلنگا وزنایی که گفتی تواینستا هستن اینجاهم هستن اینجاهم میان نظرمیدن .....

مراقب نظرات باش که درمورد این موضوع کاملا گیج کننده هست...

کلی هم بهت برچسب میزنن ...

فقط بگم منم خودم راه حله مشکلت رو نمیدونم ولی ازبرچسب زدنه اینکه اوه چه حساسی چه فلانی وال وبل متنفرم 

اره فیلم قشنگیه داستانشو میگم ولی قبول داری خیلی بده صحتهاش؟

اره خیلی مخصوصا دو فصل اول 

ولی با توجه به فضای فیلم اگر اونا رو نزارن نمیتونن مخاطب جمع کنن فقط ایرانیا که نیستن 

ولی حساس نشو عزیزم اون مطمین باش نمیتونه دیگه این فیلم و نبینه مخصوصا که فصل آخرش داره میاد 

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

🤣عرق رازیانه و بادکش و دستای همسر بزرگش میکنه😁

اگه خیلی کوچیکه برو پروتز کن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

چون سينه ها اون بزرگه تو ناراحت ميشي😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا داروی اعصاب سینه رو کوچیک می کنه؟ من خیلی دنبال راهش بودم چه داروییه؟؟؟؟

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎