2777
2789

سلام سریاله گیم اف ترونز یا همون بازی تاج و تخت هست

اون خیلی صحنه دارع خیییییلی همچی باز و بی پرده نشون میده

من نگانمیکنم ولی شوهرم از قبل عروسی نگامیکرده الان فصل شش هست کنارم درازکشیده نگامیکنه.قبل ازدواج گفتم میخام اون فیلمو ببینم گف نبین خوب نیس من دیدم چن قسمتشو

امشب ینی همین الان خدش داش نگامیکرد منم بغل کرد ک باهم ببینیم بعد خییییلی صحنه ی بدی اومد من سینهام کوچیک شده جدیدا بخاطر دارو عصاب ک میخورم بعد اون صحنه فیلم ی خانومه بدکاره بود سینهای بزرگ و قشنگی داشت و لخت بود من خیلی دلم شکست شوهرم هی میگف ای بابا(ینی چرا صحنه دارشد و گوشیشو اونوری میکرد ک نبینیم و ردشه اون قسمت فیلم)منم دو دیقه بعدش از بغلش رفتم و اومدم سایت اونم داره فیلمشو نگا میکنه اصلا نفهمید ناراحت شدم الان من چیکارکنم چجوری بش بفهمونم بدم میاد این فیلمو ببینه از طرفی ام میگم اینو بگم نبین بقیه گوشیشو چیکارکنم تو اینستا دخترای ایران زمین ماشالله همه از دم ممهارو انداختن بیرون و پلنگن چیکارکنم اخه من

یعنی یه مردی سایزش بزرگ باشه باید شوهر شما خجالت بکشه؟! 

بیخیال باش بذا فیلم شو ببینه بجای دلخوری در کنارش باش

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق اون فیلمم استارتر :/ 

یکی از برترین فیلمهای شناخته شده س و اگر ببینی معتادش میشی

الانم فقط روزشماری میکنم برا فصل آخر

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

خوب اگه شما و من و این و اون همه یه سایز سینه داشته باشیم که نمیشه بعدم عزیزم میگی فاحشه بود خانمه و اون به عنوان یه منبع درامد ازش استفاده میکنه و دخترای اینستا هم اصلا ارزش ندارن اگه داشتن خودشون رو به نمایش نمیزاشتن خودت رو با این ادما مقایسه نکن لطفا

تو مثل راز پاییزی🍁و من رنگ زمستانم❄چگونه دل اسیرت شد قسم بر شب 🌛نمیدانم💓

اووووو تو چ قدر حساسي و به خودت ميگيري!!!!

يعني منو همسرم عاااااشششششق اين فيلميم...بي صبرانه منتظر فصل ٨هستيم..حساس نباش شوهرت پيش تو راحت نباشه پيش كي باشه؟

خدا همیشه بهترین هایش رابه کسانی میدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💜

سخت نگير اديت ميشي اينهمه شوهراي ما كم كاستي داشتن مادم نزدين خالا اين به اون زر 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧