2777
2789
برادرم دخترهای زیادی رو دید که از نظر ما مشکلی نداشتن ولی نمی پسندید اما یه نفر این دختر خانم رو بهش ...

خب شاید ملاک برادرتون واسه ازدواج زیبایی ظاهری و اندام نیست. شاید دختر خانم اخلاقی دارن که باب میل برادرتونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرم قدش بلنده و هیکلی خونه و ماشین مدل بالا هم داره تحصیل کرده هم هست اما این دختر خانم رو انتخاب کرد که واقعا به هم نمی خورن ولی چاره چیه ما هم عادت میکنیم دیگه 

خب شاید ملاک برادرتون واسه ازدواج زیبایی ظاهری و اندام نیست. شاید دختر خانم اخلاقی دارن که باب میل ب ...

دختر خانم فقط اهل نماز اول وقت و به گفته مادرش نماز شب هستن و خیلی کم حرف و مظلوم برادرم هم یه نفر می خواد که بسیار حرف گوش کن باشه دیگه به ظاهرش کاری نداشت 

منم لاغر بودم الان باردارم بهتر شدم.

قدم ۱۵۰وزنم ۳۶بود موقع عقد بعد عروسی۳۸

الان ـ۴۴ام 

ولی خب سینه و باس نم خوب بود فقط مچ دستام و دور کمرم لاغر بود استخون گردنمم مشخص

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

کم کاری تیروئید چاق میشی و پرکاریه که لاغرت میکنه

وهرکی که لاغر باشه لزوم بر تیروئید نیست

چاقها بیشتر مشکل دارن واس بچه

خــ❤ــدایـآ خـودتـ بسـآز ♡ تــو بسـآزے قشنگتـرہ

من43/5 کیلوام  قدمم 160 نگران همین مساله بودم رفتم دکتر زنان ازمایش دادم خدا رو شکر گفت مشکلی نداری و مورد اینط.وری زیاد بوده. گفتش اگه موقع بارداری وزن اضافه نکنی اون موقع خطرناکه

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
دختر خانم فقط اهل نماز اول وقت و به گفته مادرش نماز شب هستن و خیلی کم حرف و مظلوم برادرم هم یه نفر م ...

خدا کنه تا آخر مظلوم گوش بحرف کن باشه منظورم بعد ک خرش از پل گذشت لاغری ک درمون داره عوض شدن آدمها درمون نداره

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
بعد ازدواج چاق میشه زنداداش منم به شدت لاغره ولی شب عروسیش باردار شد 

ماشالا داداشتون  

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر